Rutina Travisa Barkera i Kourtney Kardashian: Trče pet kilometara dnevno, piju matchu

Foto: EPA

ZDRAVLJE i dobrobit uvijek su bili prioritet za Travisa Barkera. 46-godišnji bubnjar u rock bendu Blink-182 nedavno je za časopis People otkrio da su te dvije stvari povezale njega i njegovu suprugu Kourtney Kardashian.

"Naše prijateljstvo i odnos započeli su prije 10 godina. Oboje smo bili zaljubljeni u wellness. Voljeli smo se zdravo hraniti, vježbati i biti izvrsni roditelji", rekao je Barker, inače otac sina Landona (18), kćeri Alabame (16) i pokćerke Atiane (23). Njegova obitelj s najstarijom sestrom Kardashian uključuje i njezinu djecu - kćer Penelope (10) i sinove Masona (12) i Reigna (7).

"Svako jutro u krevetu pijemo matchu, bez obzira na to gdje se nalazimo. Vježbamo, hodamo ili trčimo pet kilometara dnevno", dodao je Barker.

A paze i što jedu, odnosno ne jedu. Barker je od svoje 13. godine vegetarijanac, a vegan je posljednjih 16 godina.

"Kourtney je 99 posto veganka, što mi se sviđa. Nema krzna, nema mesa, nema ribe. Još se samo treba odreći sira i maslaca", govori on kroz smijeh.

Kondicija mu je vrlo važna, a jednoga dana volio bi istrčati maraton. Fitness je samo jedna komponenta njegovog pristupa wellnessu.

"Uvijek sam govorio svojoj djeci da budu zdrava, da piju vodu i ne koriste proizvode koji su otrovni", pojasnio je.

28. lipnja Barker je hospitaliziran zbog pankreatitisa, upale gušterače, organa koji pomaže probavi i regulira šećer u krvi. Supruga mu je bila velika podrška, a on se do sada gotovo oporavio od zastrašujućeg stanja.