Slavna tenisačica se skinula u bikini i zabrinula fanove: “Zašto si tako mršava?

Foto: Instagram

TENISKA zvijezda Anna Kournikova ponosno se skinula u bikini i obula štikle pa zaplesala na stolu. Snimku je podijelila na Instagramu, ali vjerojatno nije očekivala da će njome izazvati suprotan efekt i zabrinuti svoje fanove.

Naime, Kournikova je u prosincu 2017. godine rodila blizance, a svakim danom sve je mršavija. Mišićavo tijelo kakvim se nekoć mogla pohvaliti, danas izgleda potpuno drugačije, a to su uočili i svi koji su vidjeli snimku.

“Molim te, jedi”, “Anoreksičarko”, “Zašto si tako mršava? Jesi li dobro?”, samo su neki od komentara šokiranih pratitelja slavne tenisačice.

Zabrinuti su i za njenog supruga Enriquea Iglesiasa: “On je bolesno mršav. Vide mu se vene i čudno je ležao na pozornici. Na koncertu nije previše plesao, samo hodao pa ležao i dizao ruke u zrak. Uvjerena sam da je na nekim opijatima. Tablete protiv bolova? Heroin? Uvjerena sam da se drogira”.

Naravno, bilo je i onih koji smatraju da je pohvalno biti u ovakvoj formi 15 mjeseci nakon rođenja blizanaca pa su Kournikovoj uputili laskave komentare poput: “Ljepotice”, “Ostavljaš bez daha” i “Predivna si”.

Par se nije vjenčao i privatni život trude se što je više moguće skrivati od javnosti. Ipak, ponekad objave pokoju fotografiju ili snimku blizanaca Nicholasa i Lucy, a Kournikova voli počastiti fanove i snimkama na kojima trenira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.