Tri tipa radila 200 sklekova dnevno tijekom 30 dana pa pokazala promjenu

U SVOM najnovijem videu fitness-youtuber Stan Browney je izazvao svog brata Jorga i njegove prijatelje Arjena i Stana da odrade 200 sklekova dnevno tijekom 30 dana. Cilj izazova, objašnjava, prvenstveno je da svaki od njih poboljša ovu tehniku ​​i izdržljivost u ovoj vježbi te poradi na vlastitoj snazi. Browney dodaje da će usput možda doći do nekih poboljšanja u njihovoj tjelesnoj građi, ali da će ove promjene vjerojatno biti zanemarive nakon tako relativno kratkog razdoblja.

Početkom mjeseca Browney testira koliko uzastopnih ponavljanja sklekova mogu napraviti. Stan je pritom napravio 36, ​​Jorg 50, a Arjen 80.

Ono što im Browney nije odmah rekao jest da će na kraju 30-dnevnog izazova svako dodatno ponavljanje vrijediti 10 dolara.

"Da sam im rekao unaprijed, vjerojatno bi malo zabušavali i namjerno napravili manje ponavljanja (na prvom mjerenju)", objašnjava.

Stan, Jorg i Arjen bilježe svoj napredak tijekom mjeseca svakodnevno se fotografirajući kako bi pratili bilo kakve vidljive promjene, piše Men's Health.

30. dana Stan je dobio oko pola kilograma mišića i ima mjerljiv rast u prsima. Jorg je zapravo smršavio tijekom izazova, ali su vidljive i neke promjene u prsima. A Arjen je izgubio malo tjelesne masnoće te se također može pohvaliti činjenicom da su mu prsa šira 2 centimetra. Koliko su sklekova uspjeli napraviti na kraju izazova, provjerite u videu:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.