Jeli smo u prvom hrvatskom nepalskom restoranu, pogledajte što nam se jako svidjelo

Foto: Hana Kajari/Index

NAKON što smo pomislili da se zatvorio jer smo u nekoliko navrata htjeli ondje jesti i naišli na zatvorena vrata, nepalski restoran u centru Zagreba, točnije u Draškovićevoj ulici, sada je otvoren. Atmosfera je bila mirna, s nekoliko ljudi. Inače, otvoren je u prosincu 2021. godine.

Janjeći curry je top

Jelovnik nudi razna azijska predjela i glavna jela kao što su curry, chicken masala, razni dalovi, pakore, paneeri, a cijene su korektne, uz velike porcije. Probali smo povrtne momo knedle za 4 eura, koje su bile ukusne, ali dosta začinjene.

Za glavno jelo smo naručili janjeći curry za 10 eura i bio je izvrstan. Uz to smo probali i češnjak naan i klasični naan, koji su bili tanki i nemasni, po 1.80 eura. Za prosječnog Hrvata bi začini definitivno mogli biti previše pa se, ako planirate posjetiti ovaj restoran, pripremite da ćete piti puno vode.

@index.hr Jeli smo u nepalskom restoranu u Zagrebu, evo što smo probali #zagreb #hrana #food #hrvatska #indexhr #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - Index.hr

>> Što jedu Nepalci? Istražili smo koja su jela ondje najpopularnija

Bili smo i u dućanu

Nedavno smo bili i u nepalskom dućanu koji se u Zagrebu otvorio prošlog ljeta kao prvi nepalski dućan u Hrvatskoj - Kathmandu Mart na adresi Ulica kneza Branimira 45. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 10 do 21 sat, a nedjeljom su zatvoreni.

Iako je namjeravamo posjetiti otkako se otvorila, uvijek nas je nešto sprječavalo, a sad smo konačno bili u prvoj nepalskoj trgovini u Zagrebu i Hrvatskoj, u kojoj možete pronaći razne azijske grickalice, slatkiše i pića. U videu pogledajte što smo sve probali i kakvo je.

@index.hr Bili smo u nepalskoj trgovini u Zagrebu, evo što smo isprobali #zagreb #trgovina #slatkisi #shopping #food #foodlover #hrvatska #nepal #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - Index.hr

>> Bili smo u nepalskom dućanu, pogledajte što sve ondje prodaju i po kojoj cijeni