Kuha po hotelskim kupaonicama i u avionu: Ovo je najskandalozniji TikTok chef

Foto: TikTok/Barfly7777

TAMAN kada smo pomislili da smo već vidjeli baš sve na društvenim mrežama, pojavio se ovaj kuhar i uvjerio nas u suprotno. TikTok chef koji se krije iza imena Barfly7777 vjerojatno je najskandalozniji kuhar na društvenim mrežama, a kada pogledate samo jedan njegov video, bit će vam jasno i zašto.

Svaki njegov video smješten je u hotelsku kupaonicu u kojoj ne radi ono što normalni ljudi rade u kupaonici, već ju koristi kao kuhinju. Da, dobro ste pročitali, u hotelskim kupaonicama kuha svoje obroke, a način na koji to radi jednima je gadljiv, dok je drugima impresivan.

Tjesteninu kuha u umivaoniku, sa sobom nosi prijenosna kuhala

U jednom od njegovih najgledanijih videa, kako bi napravio piletinu s tjesteninom, sirom i umakom, Barfly7777 je začinio piletinu na umivaoniku u hotelskoj kupaonici, ispekao je na prijenosnom kuhalu, a zatim je obrisao toaletnim papirom. Tjesteninu je skuhao u hotelskom umivaoniku u vrećici koju je pronašao u smeću, a zatim je u umivaoniku pomiješao tjesteninu s umakom. Na kraju je sve sjedinio i pojeo s papirnate vrećice.

@barfly7777 #Splice #hotelcookingshow #bathroomchef #innovation #sousvide #howtocookproperly #privatechef #macandcheese ♬ Can't You See - The Marshall Tucker Band

"Nakon ovoga više ne želim ići u hotele", glasi jedan komentar ispod videa, a iako njegove videe uglavnom komentiraju šokirani korisnici, ima i onih koji podržavaju ono što radi. "Ovo je apsolutno impresivno", glasi drugi komentar, no sve zanima samo jedno - kako je uopće došao na tu ludu ideju?

Kako se rodila ideja o kuhanju po hotelskim kupaonicama?

Barfly7777 počeo je pripremati obroke u hotelskim kupaonicama prije otprilike 12 godina, puno prije nego što ih je počeo snimati i objavljivati na TikToku 2021. godine. U jednom je intervjuu rekao da zbog posla provodi oko 180 do 200 dana godišnje u hotelu, a budući da nije mogao svaki dan jesti vani, počeo je kuhati u hotelu.

Prvo je koristio mikrovalne pećnice u hotelskoj sobi, ali kada je i to postalo zamorno, istražio je ekscentričnije mogućnosti, a zatim je to počeo i snimati. Njegov kanal počeo je rasti nakon prosinca 2022., kada je snimio kako u kupaonici priprema "domaću hotelsku pizzu". U jednom je trenutku dodao kvasac, med, sol i začine kako bi "prikrio okus kupaonice", kako je napisao u naslovu videa.

@barfly7777 #Splice #pizza #hotelhacks #hotelcooking #hotelcookingshow #boredinhotelroom #oneskilletmeal #oneskillet #easydinner #comedу ♬ Mahna Mahna (From "The Muppet Show") - London Music Works

Video je prikupio više od 3.6 milijuna pregleda, a iako su komentari bili uglavnom čuđenje i gađenje, on je nastavio snimati ovakav sadržaj, pa neki njegovi videi danas imaju i do 12 milijuna pregleda.

Kuhao je i u avionskom WC-u 

U svom možda najhrabrijem videu do sada Barfly7777 napravio je škampe s češnjakom i pire krumpir, i to ni manje ni više nego u WC-u u avionu. Škampe je skuhao u umivaoniku, kao i pire krumpir, a zatim je sve to stavio u papirnatu vrećicu koja se dobije u avionu i - pojeo.

@barfly7777 With 2 6v batteries wired in series to an immersion beverage heater, one is able to get water scalding hot quickly. Raw shrimp will only need a few minutes. Adding instant mash to the shrimp water adds some extra flavor. Garlic butter makes everything go better. #terribleideawhattime #shrimp #garlicshrimp #mashedpotatoes #flying #bathroomchef #howtocookproperly #barfly7777 #innovation #privatechef #newidea #hack #Splice ♬ FUCK IT - xryce

Iako su ga često optuživali da hranu koju priprema uopće ne pojede, već da to sve radi samo zbog pregleda i lajkova, Barfly7777 je u istom, ranije spomenutom intervjuu, rekao da zaista na taj način priprema hranu i da sve sam pojede. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.