Taylor Swift obožava ovu kebabdžinicu. Vlasnika zvala na koncert, odbio je

Foto: Profimedia

TAYLOR SWIFT nedavno je u sklopu svoje turneje nastupala u Londonu, a njezini najveći fanovi znaju da u Londonu postoji jedno mjesto koje ona nikada ne zaobilazi, a riječ je o kebabdžinici Kentish Delight, gdje ju je s "najboljim kebabom u Londonu" upoznao njezin bivši dečko Joe Alwyn.

Taylor se ovaj kebab toliko svidio da ovdje stalno dolazi i ima prijateljski odnos s vlasnikom Ahmedom Khanom, koji kaže da Taylor ostavlja odlične napojnice, a zanimljivo je da je ovdje čak i snimala scene za spot za pjesmu End Game 2017. godine. 

Vlasnika pozvala na svoj koncert 

Ovdje je sada naručila hrpu porcija pilećih kebaba za cijelu svoju ekipu koja ju je pratila na njezinim trodnevnim koncertima, u vrijednosti od čak 450 funti, a vlasnika ove kebabdžinice je čak pozvala na svoj koncert, koji se održao na stadionu Wembley.

Iako mu je ponudila VIP ulaznice za koncert, Khan je, nažalost, njezinu ljubaznu ponudu morao odbiti jer u njegovoj kebabdžinici ne radi puno ljudi, pa je morao odraditi smjenu, što je otkrio za Lad Bible.

Dodao je i da je njezina omiljena narudžba u Kentish Delightu pileći doner kebab u pitti, sa salatom i umakom od češnjaka - koji sada na jelovniku nosi ime Taylor Swift kebab. Njezini fanovi iz cijelog Ujedinjenog Kraljevstva sada dolaze ovdje kako bi probali taj kebab, a Khanu posao iz dana u dan sve više cvate.

@curiouslymedia Reviewing Taylor Swift’s favourite kebab shop in Kentish Town 🥙#taylorswift #kebabshop #taylorswiftkebab #londonfood ♬ original sound - Curiously

Malo o Kentish Delightu

Kentish Delight, omiljena kebabdžinica Taylor Swift, nalazi se u Londonu na adresi 381 Kentish Town Road, u blizini parka Hampstead Heath. Prosječna ocjena za ovo mjesto na Googleu je 4.3, a uglavnom se nižu pozitivne recenzije.

U ponudi imaju razne kebabe, wrapove i burgere, a najpopularniji su im kebab od janjetine s pomfritom koji košta 13.80 funti (oko 16 eura), pileći kebab sa salatom za 15 funti (oko 18 eura), goveđi burger za 9 funti (oko 10 eura), pileći burger za 6.50 funti (oko 8 eura), ali i tipično britansko jelo - fish and chips za 13.95 funti (oko 16 eura).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.