Na male ekrane uskoro stiže novi kulinarski show, vodi ga glumac iz Američke pite

Foto: Profimedia

SJEĆATE SE Jima iz popularne tinejdžerske komedije Američka pita? Glumac koji je utjelovio njegov lik, Jason Biggs, sada se vraća na male ekrane, ali ovog puta u ulozi voditelja novog Netflixovog kulinarskog showa.

Novi natjecateljski kulinarski show Blue Ribbon Baking Championship na ovaj streaming servis stiže 9. kolovoza, a uz Biggsa vodit će ga i američka chefica Sandra Lee, koja je ujedno i izvršna producentica showa.

Pekari i slastičari natječu se za glavnu nagradu od 100 tisuća dolara

U emisiji koja ima ukupno osam epizoda sudjelovat će 10 pekara i slastičara, koji su se već natjecali po sajmovima diljem SAD-a i osvajali plave vrpce, sve kako bi na kraju jedan od njih osvojio tu glavnu plavu vrpcu i glavnu nagradu od 100 tisuća dolara.

Sandra Lee, inače američka televizijska kuharica i autorica, koncept za ovaj show osmislila je još prije 12 godina, a sada ga vodi i upravo je ona glavna sutkinja koja odlučuje o pobjedniku jer je i sama osvajala plave vrpce na sajmovima.

Osim popularnog glumca Jasona Biggsa s kojim će voditi ovu emisiju, Sandri Lee će se u žiriju pridružiti Bill Yosses, bivši glavni slastičar u Bijeloj kući, te Bryan Ford, nagrađivani američki craft pekar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.