Ova pekara ima trenutno najljepši izlog u Zagrebu, a od danas i novi cruffin

Foto: Index

KORICA, majstorska pekara u Martićevoj, ima posebno, crveno božićno drvce u izlogu, a dijelom je sastavljeno od crvenih i ružičastih plišanih medvjedića. Ne sumnjamo kako će svakom prolazniku pogled u šetnji Martićevom pobjeći upravo na ovaj izlog.

Ipak, ovo nije jedina lijepa vijest iz Korice. Danas su predstavili i novi cruffin u ponudi, i to nakon poduže stanke s novim proizvodima u vitrini. Zadnji prije toga bilo je baklava lisnato prije pola godine koje smo probali još tada i oduševili se.

>> Slušali smo o lisnatom s okusom baklave, a sada smo ga konačno i probali

Gingerbread cruffin

"Ni najzeleniji Grinch neće moći odoljeti cruffinu s kremastim gingerbread punjenjem, osvježavajućim coulisom od mandarine i spicy sugarsnap cookiejem za ekstra toplinu", opisuju tako novi, zimski cruffin, iz ove pekare koja je među boljima u Zagrebu (popis svih za koje morate znati je na ovom linku).

Ako niste za slatko, onda u Korici obavezno probajte njihove mini quicheve kojih smo mi veliki obožavatelji. Imaju i prefine kuglofe, a jedan od posebnijih je Baileys kuglof u koji smo se iskreno zaljubili (više o njemu ovdje).

Inače, Korica postoji na tri lokacije u Zagrebu, a to su Preradovićeva ulica 39, Prilaz Gjure Deželića 36 i Martićeva ulica 19.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.