Poznata pjevačica napisala kuharicu, znamo kad izlazi i gdje ju možete kupiti

Foto: Instagram/Dolly Parton

LEGENDARNA pjevačica Dolly Parton poznata je po svojoj uspješnoj glazbenoj karijeri i brojnim hitovima, a sada se okušala u nečemu malo drugačijem i zajedno s mlađom sestrom Rachel Parton George napisala kuharicu.

Na svom je Instagram profilu početkom ožujka objavila kako je njihova kuharica "Good Lookin Cookin" dostupna za prednarudžbu, a službeno u prodaju izlazi 17. rujna. Već par sati nakon njezine objave ova se kuharica našla na vrhu liste najprodavanijih, a dostupna je na Amazonu po cijeni od 31.50 dolara.

"Napisala sam ovu knjigu sa sestrom Rachel, koja je vrlo vjerojatno najbolja kuharica koju poznajem. Ako ste kao i mi, onda vjerujete da su dobra hrana i dobar provod stvari najbliže čistoj ljubavi. Zato pođite s nama na ovo putovanje, do kuhinje", napisala je Dolly Parton na svom Instagramu.

Kuharica s više od 80 recepata

Ova kuharica sadrži savjete za sastavljanje menija od čak 12 sljedova za razne posebne prilike, uključujući Novu godinu, Uskrs, Majčin dan, Dan zahvalnosti i Božić, a među više od 80 različitih recepata naći će se recepti za rebarca, mesnu štrucu, tjesteninu sa sirom i kolač s jagodama.

Osim toga, saznat ćete koji se to dodatak jelima uvijek nalazi na stolu u obitelji Parton te koje je to posebno jelo koje Rachel priprema svojoj sestri Dolly za svaki rođendan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.