Uvjerljivo vodi: Ovo jelo inspirirano McDonald'sovim hitom je top jelo 2023. godine

Foto: Shutterstock

BIG MAC TACO je hit hitova, budimo realni. Tko ga nije napravio, vjerojatno ne mari za TikTok trendove, no svi koje znamo ovo su jelo isprobali i - oduševljeni su. Što je, je, ovo je jelo zaista jedan ukusan junk food koji se kod kuće pripremi bez imalo problema.

Bilo da ste sami doma i trebate nešto brzo i fino, ili vam pak dolazi društvo i ne želite pripremati nešto za grickanje sto godina, ovaj je taco odličan izbor. Inspiriran je Big Macom, pa odatle i naziv, a i sastojci su slični i svima nam vrlo dobro poznati.

Tortilja, mljeveno meso, sir, luk, kiseli krastavci i zelena salata, pa sve pokapano s malo Big Mac umaka - to je cijela mudrost. Nije ni zahtjevno, ni teško dostupno ni skupo. Što se umaka tiče, možete ga pripremiti sami - recept za Big Mac umak imamo ovdje.

Priprema tacosa ide tako da na tortilju namažete mljeveno meso u tankom sloju pa zapečete prvo s te strane na ugrijanoj tavi, a onda kratko i s druge. Napunite sjeckanim povrćem i umakom. Probajte, sigurno će vam se svidjeti.

@eatslauram Big mac in a taco form!!! This trend is seriously so good!! You guys have to try it! 🍔🌮 #bigmactacos #bigmacsauce #tacos #tacotime #trendingfood #foodtrend #foryoupage #viralvideo #mcdonaldshacks #homemadefood #copycatrecipe ♬ original sound - Laura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.