Nemaju mjeru: Pet horoskopskih znakova sklonih pretjerivanju s alkoholom

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PIJENJE alkohola za mnoge je znak opuštanja, proslave ili društvenog okupljanja, no postoje ljudi koji jednostavno ne znaju stati na vrijeme. Iako je umjerenost ključna, neki su horoskopski znakovi skloni pretjerivanju kad je u pitanju alkohol. Bilo zbog potrebe za bijegom od stvarnosti, želje za dobrim provodom ili zato što jednostavno ne mogu reći "dosta", zvijezde otkrivaju koji su znakovi najskloniji ovakvom ponašanju.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema avanturama i dobrim provodima, a kad se nađu u društvu uz čašicu, teško im je stati. Njihova neiscrpna energija i želja za slobodom često ih vode do toga da traže još jedno piće, pa još jedno, sve dok ne pretjeraju. Strijelci piju iz želje za užitkom, društvom i avanturom, često podcjenjujući svoje granice.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj osjetljivosti i emocionalnoj dubini. Često koriste alkohol kao način da pobjegnu od stvarnosti i preplavljenih emocija. Sklone su traženju utočišta u mašti i bijegu, a alkohol im može pružiti privremeni osjećaj olakšanja i zaborava. Iako u početku piju da se opuste, često završe pretjerujući jer ne znaju kada stati.

Ovan

Ovnovi su poznati po svom brzom tempu i impulzivnosti, što se često odražava i u njihovom pristupu piću. Kada Ovan pije, radi to brzo i bez mnogo razmišljanja, što ga često dovodi do pretjerivanja. Ovnovi vole biti u središtu zabave, a alkohol im daje dodatni osjećaj samopouzdanja i energije. Međutim, ta impulzivnost ih često dovodi do situacija u kojima prekorače granicu.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj ljubavi prema pažnji i luksuzu, a kad se nađu u društvu, vole se osjećati kao kraljevi zabave. Uživaju u svakom trenutku i rijetko kažu ne kad im se ponudi još jedno piće. Piju kako bi se osjećali opušteno i samopouzdano, a njihova strastvena priroda često ih vodi do pretjerivanja, pogotovo ako osjećaju da su u središtu pažnje.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri zodijaka, uvijek u potrazi za novim iskustvima i zanimljivim razgovorima. Njihova dvostruka priroda često se očituje i u konzumiranju alkohola - jedan trenutak mogu biti ležerni i opušteni, a sljedeći potpuno preplavljeni emocijama ili euforijom. Blizanci vole društvo i piće im pomaže da se dodatno opuste, ali skloni su gubiti mjeru jer jednostavno žele više zabave i iskustva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.