Skloni su nezgodama: Ovo su najsmotaniji horoskopski znakovi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi se bez obzira na trud stalno nalaze u nezgodnim situacijama. Bilo da se radi o spoticanju o vlastite noge ili prolijevanju kave neposredno prije važnog sastanka, takve pojedince često prati nesreća. Prema astrolozima, pet horoskopskih znakova poznato je po svojoj smotanosti.

Ribe

Ribe su sanjari i često zaboravljaju na stvarnost. Dok lebde u vlastitim mislima, lako im se može dogoditi da zapnu za prag, proliju piće ili zaborave gdje su ostavili ključeve. Njihovo sanjarenje može ih učiniti nespretnima u svakodnevnim situacijama.

Vaga

Iako su poznate po svojoj uravnoteženosti, Vage ponekad mogu izgubiti ravnotežu. Sklone su prevelikom analiziranju svake situacije pa im se ponekad zna dogoditi da se spotaknu o nešto dok su duboko u mislima o nekom velikom životnom pitanju.

Rak

Rakovi su emotivci koje manje nesreće prate kada su pod stresom. Kada ih preplave emocije, postaju dezorijentirani pa se lako dogodi da proliju nešto, zaborave važan predmet ili se jednostavno zateknu u čudnim i neugodnim situacijama.

Strijelac

Uvijek u pokretu i u potrazi za novim avanturama, Strijelci često zaboravljaju na sitne detalje koji ih okružuju. Njihova impulzivnost može ih dovesti u smiješne nezgode, bilo da se radi o tome da zaborave zavezati cipele ili da ne primijete prepreku dok trče prema sljedećem izazovu.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj brzopletosti, ali njihov um ponekad je brži od njihovog tijela. To ih čini sklonima manjim nezgodama poput padova, spoticanja ili prolijevanja pića dok žure iz jedne misli u drugu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.