index.hr index.hr

  • Naslovnica
  • Vijesti
  • Sport
  • Magazin
    • Magazin
    • Shopping
    • Ljubimci
    • Food
    • Mame
    • Auto
    • Fit
    • Chill
    • Horoskop
  • Oglasi
  • Recepti
  • Ostalo
    • Zaposli se na Indexu
    • Lajk.hr
    • Tečaj
    • TV program
    • Kino
    • Vrijeme
10 recepata za kremaste deserte u čaši koji će razveseliti sve hejtere biskvita

10 recepata za kremaste deserte u čaši koji će razveseliti sve hejtere biskvita

RECITE zbogom dosadnim biskvitnim kolačima i pripremite jednu od bogatih i kremastih slastica s našeg popisa.

Inspiracija za današnji ručak nam je meksička kuhinja, našli smo 5 top recepata

Inspiracija za današnji ručak nam je meksička kuhinja, našli smo 5 top recepata

DOVEDITE živopisne okuse Meksika u vlastitu kuhinju uz 5 odličnih recepata s meksičkom hranom.
7.2.2023.
Sve o kontroverznom balutu, popularnom jelu od jajeta koje je sve, samo ne obično

Sve o kontroverznom balutu, popularnom jelu od jajeta koje je sve, samo ne obično

BALUT se smatra uličnom hranom jer se može jesti dok ste u pokretu, a vrlo je cijenjen zbog svog jedinstvenog okusa za koji se kaže da nije sličan ničemu drugom.
7.2.2023.
Treba li voda za kuhanje doista imati okus mora kao što tvrde neki poznati chefovi

Treba li voda za kuhanje doista imati okus mora kao što tvrde neki poznati chefovi

MNOGI poznati chefovi savjetuju korištenje barem tri puta više soli nego što mislite da biste trebali, ali je li to stvarno dobar savjet?
7.2.2023.
Za desetak dana završava lovostaj na srdele, budite spremni uz naše najbolje recepte

Za desetak dana završava lovostaj na srdele, budite spremni uz naše najbolje recepte

SRDELA je riba koja je s razlogom othranila generacije i mnogima osigurala egzistenciju i još uvijek je najpopularnija riba koja se prodaje u domaćim ribarnicama.
6.2.2023.
Pet recepata za super doručak sutra ujutro (slatke i slane opcije)

Pet recepata za super doručak sutra ujutro (slatke i slane opcije)

DORUČAK je najvažniji obrok u danu, zato se počastite od ranog jutra.
6.2.2023.
Lovac na pizze: Osječki Ventidue je definitivno vrhunska pizzerija

Lovac na pizze: Osječki Ventidue je definitivno vrhunska pizzerija

Ventidue se smjestio u samom centru Osijeka (Ulica Stjepana Radića 22), prostor je lijepo uređen, a osoblje je vrlo korektno, srdačno i izuzetno profesionalno.
6.2.2023.
Zagrebački kafić u ponudu uveo deterdžent za odjeću, soja sos i ocat u rinfuzi

Zagrebački kafić u ponudu uveo deterdžent za odjeću, soja sos i ocat u rinfuzi

FILTERAJ od sada nudi i punionicu nekih od najčešće korištenih prehrambenih i kućanskih tekućina u rinfuznoj varijanti.
6.2.2023.
Jesu li izgrebane tave s neprianjajućim premazom opasne za korištenje?

Jesu li izgrebane tave s neprianjajućim premazom opasne za korištenje?

AKO je vaše neprianjajuće posuđe izgubilo svoja svojstva, vrijeme je da ga zamijenite.
6.2.2023.
Idemo po dućanima, mnogi hvale kavu Zlatna džezva: "Samo tu kupujem, fina i povoljna"

Idemo po dućanima, mnogi hvale kavu Zlatna džezva: "Samo tu kupujem, fina i povoljna"

NA INDEX RECEPTIMA smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima. Evo što smo našli prošli tjedan.
6.2.2023.
Ovo su najgora jela na svijetu: Na 47. mjestu kroštule, na 29. krvavice

Ovo su najgora jela na svijetu: Na 47. mjestu kroštule, na 29. krvavice

TASTE ATLAS objavio je listu najgore ocijenjenih jela na svijetu.
6.2.2023.
Aquafaba je čudesni veganski sastojak koji redovito bacamo niz odvod

Aquafaba je čudesni veganski sastojak koji redovito bacamo niz odvod

AQUAFABA nastaje kada se mahunarke, poput slanutka, namaču ili kuhaju u vodi dulje vrijeme.
5.2.2023.
Koliko lovorov list stvarno poboljšava okus hrane?

Koliko lovorov list stvarno poboljšava okus hrane?

LOVOROV list je svestran i aromatičan začin koji može dodati dubinu i složenost širokom rasponu jela.
5.2.2023.
Planirali ste pohano za ručak, a nemate krušnih mrvica? Nije kraj svijeta!

Planirali ste pohano za ručak, a nemate krušnih mrvica? Nije kraj svijeta!

NA PARIŠKI način se najčešće pohaju mekanije namirnice poput piletine, ribe i škampa.
5.2.2023.
Deset recepata za povrće zapečeno u pećnici koje odlično paše uz svako meso

Deset recepata za povrće zapečeno u pećnici koje odlično paše uz svako meso

UKUSNA jela s povrćem zapečenim u pećnici - savršena za svaku priliku.
5.2.2023.
Malo su moderne ove, malo one, ali na kraju se uvijek vratimo bakinim krafnama

Malo su moderne ove, malo one, ali na kraju se uvijek vratimo bakinim krafnama

NAŠA čitateljica Vanja Vukadinović ima recept za krafne svoje bake koji se svidio mnogima.
4.2.2023.
Probali smo Gorenjka čokolade s bijelom i Gold Lino Ladom, bolje da nismo

Probali smo Gorenjka čokolade s bijelom i Gold Lino Ladom, bolje da nismo

GORENJKA ima čokolade s bijelom i Gold Lino Ladom. Probali smo ih, evo kakve su.
4.2.2023.
Ovaj ombre cheesecake s borovnicama izgleda nestvarno, no imamo provjereni recept

Ovaj ombre cheesecake s borovnicama izgleda nestvarno, no imamo provjereni recept

MOŽDA izgleda komplicirano, zato vam nećemo lagati - ni nije prejednostavan za pripremu. No svi koji imaju želje, volje i vremena, ali i mrvicu strpljenja, mogu napraviti najljepši cheesecake ovog vikenda.
4.2.2023.
Danas za ručak brzo i lagano: Osam recepata za rižoto

Danas za ručak brzo i lagano: Osam recepata za rižoto

IMAMO 8 odličnih recepata za rižoto koje ćete odmah htjeti uvrstiti u svoj tjedni jelovnik.
4.2.2023.
Kako uvijek izmutiti savršeno čvrst snijeg od bjelanjaka

Kako uvijek izmutiti savršeno čvrst snijeg od bjelanjaka

ZAMUTITI bjelanjke u savršen, čvrsti snijeg je delikatan zadatak koji zahtijeva ponešto znanja i prave alate.
4.2.2023.
Prženje hrane u svinjskoj masti - da ili ne?

Prženje hrane u svinjskoj masti - da ili ne?

SVINJSKA mast se od ulja za kuhanje razlikuje po tome što je na sobnoj temperaturi čvrsta, ima visoku točku dimljenja i relativno visoku točku taljenja.
4.2.2023.
Pogledajte ponudu i cijene voća i povrća na splitskoj tržnici

Pogledajte ponudu i cijene voća i povrća na splitskoj tržnici

U OČEKIVANJU pravog proljetnog šarenila, tržnice su sad pomalo puste, pa se veselimo travnju, kad počinje sezona brokule, cvjetače, kelja, kupusa, radiča, rotkvica, mladog luka, poriluka te lisnatih salata poput matovilca i rikule, iako se njih može pronaći i sada.
4.2.2023.
Nije loše napraviti pauzu od kupovnog kruha i ispeći domaći. Evo recepata

Nije loše napraviti pauzu od kupovnog kruha i ispeći domaći. Evo recepata

DANAS smo za vas pripremili 15 odličnih recepata za razne vrste kruha koje možete pripremiti kod kuće.
4.2.2023.
Kolači stvoreni za vikend: Pripremili smo vam 20 naših najdražih recepata

Kolači stvoreni za vikend: Pripremili smo vam 20 naših najdražih recepata

PRIPREMITE se za zagrijavanje pećnice jer imamo 20 odličnih recepata za ukusne kolače dostojne svake prilike.
3.2.2023.
Najbolji citati Anthonyja Bourdaina o tome kako i kada piti

Najbolji citati Anthonyja Bourdaina o tome kako i kada piti

ANTHONY Bourdain je možda bio najpoznatiji po svojim kuharskim vještinama i odličnim televizijskim emisijama, ali znao je ponešto i o piću.
3.2.2023.
Zagreb uskoro dobiva austrijski restoran, pogledajte cijene

Zagreb uskoro dobiva austrijski restoran, pogledajte cijene

VLASNICI nekadašnjeg Kim's Coffeeja u zagrebačkoj Petrovoj ulici uskoro otvaraju austrijski restoran u kvartu Gračani, nedaleko od sljemenske žičare. Zvat će se Wirtshaus.
3.2.2023.
Lovac na pizze u Valpovu: Probao sam sve pizze u Hexu, ovo je moj favorit

Lovac na pizze u Valpovu: Probao sam sve pizze u Hexu, ovo je moj favorit

IAKO sam valpovački Hex (Trg kralja Tomislava 18) uvrstio u nekoliko svojih top lista, smatram kako pizzerija koja radi dobru napoletanu zaslužuje poseban osvrt.
3.2.2023.
Zanimljiva povijest sočnog bliskoistočnog kolača i recept od kojeg se ne odvajamo

Zanimljiva povijest sočnog bliskoistočnog kolača i recept od kojeg se ne odvajamo

BASBOUSA je poznati bliskoistočni kolač natopljen sirupom, zbog kojeg je toliko sočan.
3.2.2023.
Najbolji organski med na svijetu se proizvodi u jednoj garaži u Popovači

Najbolji organski med na svijetu se proizvodi u jednoj garaži u Popovači

BAGREMOV med Dragutina Kesera je proglašen najboljim na najpoznatijem svjetskom ocjenjivanju u Italiji.
3.2.2023.
Saznali smo tko stoji iza novog zagrebačkog in mjesta s gyozama, ramenom i sushijem

Saznali smo tko stoji iza novog zagrebačkog in mjesta s gyozama, ramenom i sushijem

ALL SAINTS u sklopu tzv. novog Alcatraza na početku Tkalčićeve ulice u centru Zagreba preuzela je Tatjana Švonja, poznata sushi majstorica.
3.2.2023.
Imamo deset odličnih recepata za danas, od crnog rižota do hobotnice ispod peke

Imamo deset odličnih recepata za danas, od crnog rižota do hobotnice ispod peke

IMAMO deset recepata s morskim i riječnim plodovima koji će vas inspirirati da pripremite ukusan i zdrav obrok.
3.2.2023.
Koliko mikroplastike unosimo u tijelo? Nalazi se u mesu, mlijeku, ribi, vodi, zraku

Koliko mikroplastike unosimo u tijelo? Nalazi se u mesu, mlijeku, ribi, vodi, zraku

POTENCIJALNI zdravstveni rizici od unošenja mikroplastike u ljudsko tijelo još uvijek nisu jasni, ali prisutnost plastike u našim tijelima izaziva sve veću zabrinutost.
3.2.2023.
Za naopaki kolač s ananasom ne treba brdo sastojaka, presočan je zbog kiselog vrhnja

Za naopaki kolač s ananasom ne treba brdo sastojaka, presočan je zbog kiselog vrhnja

JEDAN pomalo lockdownovski kolač, bez previše namirnica, a ta jedna glavna je - konzervirana.
3.2.2023.
Tri jeftine krem juhe zbog kojih će svi za stolom tražiti ne drugi, već treći tanjur

Tri jeftine krem juhe zbog kojih će svi za stolom tražiti ne drugi, već treći tanjur

OVE su nam se pokazale kao pravi pogoci.
3.2.2023.
Američki mediji oduševljeni novootvorenim restoranom country pjevačice Rebe

Američki mediji oduševljeni novootvorenim restoranom country pjevačice Rebe

SJEĆATE se sitcoma Reba koji se jedno vrijeme vrtio i na našoj televiziji? Glavnu ulogu igrala je Reba McEntire, karizmatična country pjevačica s američkog Juga, pa je možda neki znaju i po pjevačkoj karijeri.
3.2.2023.
VIDEO Bake kuhaju: Marta iz Malog Lošinja nam je pripremila ribu na bijelo

VIDEO Bake kuhaju: Marta iz Malog Lošinja nam je pripremila ribu na bijelo

BAKA Marta iz Malog Lošinja nam je pokazala kako ona po starinski priprema ribu na bijelo.
2.2.2023.
Imamo recepte za one koji su danas posebno lijeni, izaberite najdraži

Imamo recepte za one koji su danas posebno lijeni, izaberite najdraži

BAŠ nam se jede nešto spremljeno doma, ali da se ne zadržavamo u kuhinji predugo.
2.2.2023.
Srbi su ludi za ovim krafnama, nas nisu baš toliko usrećile iako su prelijepe

Srbi su ludi za ovim krafnama, nas nisu baš toliko usrećile iako su prelijepe

U BEOGRADU popularna Slatkoteka ima 3 lokacije, na adresama Višnjićeva 5, Bulevar kralja Aleksandra 52 i Antifašističke borbe 2, a na Instagramu ih prati više od sto tisuća ljudi koji svaki dan uživaju u krasnim fotografijama i snimkama.
2.2.2023.
Ako nemate kuhinjsku vagu, a baš vam se jedu fritule, preračunali smo recept u žlice

Ako nemate kuhinjsku vagu, a baš vam se jedu fritule, preračunali smo recept u žlice

NEKAD jednostavno nemate kuhinjsku vagu pri ruci.
2.2.2023.
Našli smo najkompliciraniji recept za pohani kruh ikad

Našli smo najkompliciraniji recept za pohani kruh ikad

POHANI kruh inače je poznat kao vrlo jednostavno jelo koje koristi ostatke suhog kruha kako se ne bi bacili, ali našli smo jedan vrlo kompliciran recept autorice Felicity Cloake.
2.2.2023.
Barilla povodom Valentinova predstavila tjesteninu u obliku srca

Barilla povodom Valentinova predstavila tjesteninu u obliku srca

DVA tjedna su do Valentinova, a Barilla je za tu priliku predstavila tjesteninu u obliku srca.
2.2.2023.
25 recepata koji će vam pomoći da se odmorite od teške hrane

25 recepata koji će vam pomoći da se odmorite od teške hrane

BEZ obzira na to pokušavate li ostati u formi ili samo tražite zdraviji obrok, ovi će vam recepti dobro doći.
2.2.2023.
Jaja su sve skuplja. Evo slastica za koje vam ne treba ni jedno

Jaja su sve skuplja. Evo slastica za koje vam ne treba ni jedno

POGLEDALI smo kakvo je stanje na tržnicama što se tiče jaja i jasno je da su sve skuplja. Zato smo pročačkali po Index Receptima i našli kolače koji se peku bez ijednog jaja. Super, zar ne?
2.2.2023.
Restoran kod Opatije postoji više od 111 godina, nudi neka zaboravljena jela

Restoran kod Opatije postoji više od 111 godina, nudi neka zaboravljena jela

RESTORAN Kinkela Bregi je obiteljski objekt s tradicijom dugom 111 godina i od samog početka je u vlasništvu iste obitelji.
2.2.2023.
Bili smo u lokalu koji je obožavao Tomašević, oduševio nas je zapečeni grah

Bili smo u lokalu koji je obožavao Tomašević, oduševio nas je zapečeni grah

GRILL Žar na zagrebačkoj Trešnjevci (Badalićeva 19) poznata je kvartovska pečenjara, ali i nekad omiljeno mjesto zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića na kojem je volio pojesti ćevape.
1.2.2023.
Moguće je i prefini su! Imamo deset recepata za kolače bez brašna

Moguće je i prefini su! Imamo deset recepata za kolače bez brašna

PRIPREMA kolača bez brašna nikad nije bila lakša uz ovih 10 odličnih recepata.
1.2.2023.
Ekipa iz Bread Cluba rasturila na međunarodnom pekarskom natjecanju

Ekipa iz Bread Cluba rasturila na međunarodnom pekarskom natjecanju

ANDRIJA Pernar i Darko Kušić slave.
1.2.2023.
Posjetili smo hit ćevabdžinicu u Splitu. Ne, nisu kao sarajevski. Ali nisu ni loši

Posjetili smo hit ćevabdžinicu u Splitu. Ne, nisu kao sarajevski. Ali nisu ni loši

POSJETILI smo novu ćevabdžinicu u Splitu, Chevap by Duje Pisac - ćevapi su vrlo dobri, gužve su ogromne, sve u svemu, nema nekog spektakla.
1.2.2023.
Hrskava slanina koja je tako fina da je teško stati... Naučite kako je napraviti

Hrskava slanina koja je tako fina da je teško stati... Naučite kako je napraviti

JESTE li znali da će pečenje slanine na nižoj temperaturi rezultirati hrskavijom teksturom?
1.2.2023.
Kako su zapravo nastale svima nam omiljene palačinke

Kako su zapravo nastale svima nam omiljene palačinke

PALAČINKE su dio naše prehrane već tisućama godina i ljudi su ih vjerojatno konzumirali već u kamenom dobu.
1.2.2023.
Prijavite se
Brza prijava
(traje par sekundi)
Facebook Google
Prijava emailom
Kreiranjem i prijavom na račun slažete se s našim
Uvjetima korištenja i Pravilima o privatnosti
  • Vijesti
  • Hrvatska
  • Zagreb
  • Regija
  • EU
  • Svijet
  • Znanost
  • Crna kronika
  • Komentari
  • Novac
  • Sport
  • Rukomet
  • Nogomet
  • Transferi
  • Košarka
  • Tenis
  • Regija
  • Komentari
  • Borilački sportovi
  • Ostali sportovi
  • Magazin
  • Shopping
  • Ljubimci
  • Food
  • Mame
  • Auto
  • Fit
  • Chill
  • Horoskop
  • Plus
  • Oglasi
  • Recepti
  • Lajk.hr
  • Odgovori
  • Info
  • Tečaj
  • TV program
  • Kino
  • Vrijeme
  • RSS
  • PRATITE NAS
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Pošaljite nam vijest
  • Newsletter
  • Oglašavanje
  • Zaposli se na Indexu
  • Kontakt
  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • © 2023 Index