Otkrijte s kojom se pasminom pasa najbolje slažete ovisno o vašem horoskopskom znaku

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PAS je čovjekov najbolji prijatelj, a izbor idealne pasmine psa može značajno utjecati na kvalitetu naših života. Različite pasmine pasa mogu odgovarati različitim tipovima ljudi, ovisno o njihovom temperamentu, stilu života i potrebama. Bez obzira jeste li aktivna osoba koja voli avanture ili više uživate u mirnim šetnjama i kućnom ugođaju, postoji pasmina koja je savršena za vas. Pogledajmo kako vaš horoskopski znak može utjecati na izbor idealnog četveronožnog prijatelja.

Ovan - Jack Russell terijer

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i hrabrosti. Potreban im je pas koji može pratiti njihov aktivni stil života i sudjelovati u njihovim avanturama. Idealna pasmina za Ovnove je Jack Russell terijer. Ovi psi su puni energije, inteligentni su i uvijek spremni za igru.

Bik - Engleski buldog

Bikovi su stabilni, pouzdani i vole udobnost. Trebaju psa koji je opušten i voli provoditi vrijeme kod kuće. Engleski buldog odličan je izbor za Bikove. Engleski buldozi su mirni, odani i uživaju u druženju sa svojim vlasnicima bez previše aktivnosti.

Blizanci - Pudl

Blizanci su društveni, prilagodljivi i znatiželjni, zbog čega trebaju psa koji može pratiti njihov brzi tempo života i uživati u različitim aktivnostima. Inteligentni i društveni pudl brzo uči nove trikove te će se savršeno uklopiti u život Blizanaca.

Rak - Zlatni retriver

Rakovi su emotivni, brižni i privrženi obitelji. Potreban im je pas koji je nježan i odan. Zlatni retriveri idealan su izbor za Rakove jer su poznati po svojoj prijateljskoj naravi, odanosti i ljubavi prema obitelji.

Lav - Njemački ovčar

Lavovi su karizmatični, samouvjereni i vole biti u centru pažnje. Trebaju psa koji je jednako dinamičan i društven. Njemački ovčari odličan su izbor za Lavove. Ovi psi su hrabri, odani i uvijek spremni za akciju.

Djevica - Kovrčavi bišon

Djevice su analitične, praktične i vole red. Potreban im je pas koji je čist, uredan i lako se trenira, zbog čega im savršeno odgovara kovrčavi bišon. Ovi psi su uredni, inteligentni, linjaju se minimalno i hipoalergeni su.

Vaga - Kavalirski španijel kralja Charlesa

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema ljepoti, ravnoteži i harmoniji. Trebaju psa koji je prijateljski nastrojen i odlično se slaže s drugim ljudima i životinjama. Kavalirski španijel kralja Charlesa odličan je izbor za Vage. Ova pasmina poznata je po svojoj eleganciji, nježnosti i druželjubivosti.

Škorpion - Belgijski ovčar

Škorpioni su intenzivni, strastveni i lojalni. Potreban im je pas koji dijeli njihovu snagu i odanost, a te osobine mogu pronaći u belgijskom ovčaru. Belgijski ovčari su snažni, inteligentni i zaštitnički nastrojeni prema svojoj obitelji.

Strijelac - Graničarski škotski ovčar

Strijelci su avanturistički nastrojeni, optimistični i vole slobodu. Potreban im je pas koji može pratiti njihov aktivni stil života i sudjelovati u njihovim avanturama. Graničarski škotski ovčari savršeni su za Strijelce. Ova je pasmina poznata po svojoj inteligenciji i izrazito visokoj razini energije.

Jarac - Rotvajler

Jarčevi su disciplinirani, odgovorni i ambiciozni. Trebaju psa koji je poslušan i lako se trenira, zbog čega je rotvajler odličan izbor za Jarčeve. Ovi psi su lojalni, inteligentni i lako se prilagođavaju različitim situacijama.

Vodenjak - Dalmatinski pas

Vodenjaci su inovativni, nekonvencionalni i vole društvo. Potreban im je pas koji je inteligentan i voli društvene aktivnosti, poput dalmatinskog psa. Dalmatinski psi su inteligentni i društveni.

Ribe - Mops

Ribe su intuitivne, osjetljive i kreativne te se najbolje slažu s psima koji su nježni i imaju umirujući učinak. Savršen izbor za Ribe je mops. Mops je nježan, odan i voli biti blizu svojih vlasnika.

Pročitajte više