Kujica se bojala svega, nije htjela jesti ni piti, a onda se dogodilo čudo

Screenshot: YouTube

BLOSSOM je kujica koja je spašena i prevezena u azil. O njezinoj prošlosti ne zna se puno, no ona sigurno nije bila lijepa. U prilog tomu ide njezino ponašanje. Blossom se bojala gotovo svega. U azilu se nije micala iz jednog kuta, a kada ju je udomio čovjek koji se godinama bavi odbačenim i prestrašenim ljubimcima, kaos je tek počeo.

U njegovom se domu redovito skrivala ispod jednog stola. Iz kuće je izlazila samo da bi obavila nuždu te se vraćala u svoje skrovište. Prolazili su tjedni, a ona nije prestajala drhtati. Nije jela, nije pila i morali su je hraniti iz ruke. Hranu bi dobro namočili vodom kako ne bi dehidrirala. Najobičnije stvari u njoj su izazivale velik strah. Druženje s drugim ljubimcima i ljudima nije bilo opcija.

Njezin novi vlasnik bio je zabrinut da stvari nikada neće krenuti nabolje, no to se ipak dogodilo. Nakon šest tjedana, Blossom je počela piti vodu iz posudica, a nakon dva mjeseca popela se na kauč kako bi se mazila s vlasnikom. Uslijedio je i izlazak iz kuće i mahanje repom te druženje s drugim psima. Njezin napredak možete pogledati u videu koji slijedi. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.