Los se približio dvorištu obiteljske kuće, čivava mu pokazala tko je gazda

VLASNICA Instagram profila @imnotsoanonymous podijelila je urnebesan video u kojem se minijaturna čivava zalijeće na ogromnog losa. Jedino što dijeli dvije životinje jest ograda, za koju nam se ne čini da bi izdržala losov napad da ju je poželio srušiti. U opisu videa prigodno piše: "Los je imao sreće što je ovdje ograda."

Iako je višestruko veći od nje, čivava uopće ne pokazuje znakove straha, već glasno laje i približava se ogradi kako bi uspostavila dominaciju. Los najprije prihvaća izazov, a onda odstupa shvaćajući da izazivač nije vrijedan daljnje borbe. Čivava zatim bezbrižno odlazi od ograde kao da je uspjela u svom naumu i misli: "Moj posao je gotov. Zna se tko je ovdje gospodar!"

Čivave su psi koji imaju snažnu narav i ne libe je se pokazati. Iako su najmanji psi na svijetu, ujedno su i pasmina najjačeg karaktera. Vrlo su vatreni i neovisni te privrženi vlasnicima. Ipak, ovo nije pas kojeg biste trebali kupiti malom djetetu kao poklon jer znaju biti prilično nezgodni prema strancima i maloj djeci koja se ne znaju ponašati prema psima.

Također, čivave će ponekad pokušati dominirati i nad svojim vlasnicima. Uistinu, ako neke od njih tako postupaju prema svojim najdražima, ne čudi nas da se usude suprotstaviti velikom losu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.