3-godišnji dječak nađen napušten na groblju, dobri ljudi vratili mu osmijeh na lice

Foto: Hinckley Police Department

TROGODIŠNJEM dječaku koji je dva dana prije Božića pronađen napušten na groblju sa svojim psom, zajednica u suradnji s policijom vratila je osmijeh na lice brojnim poklonima koje su prikupili za njega.

Zajednica u Ohiju digla se na noge nakon što je 23. 12. objavljeno kako je policija pronašla 3-godišnjeg dječaka. Svjedokinja je rekla policiji kako je uočila dječaka, identificiranog kao Tony, kako trči za plavim automobilom dok je vozilo odmicalo od groblja, prenosi Fox News.

Tony je smješten u udomiteljsku obitelj u okrugu Medina. Istražitelji su pronašli njegove roditelje, a iz centra su priopćili kako je otac bio "vrlo kooperativan". 

Dječakov otac nazvao je policiju nakon što je član šire obitelji vidio fotografiju njegovog sina koju su objavili lokalni mediji i obavijestio ga. Rekao je istražiteljima da je dječak bio kod majke u vrijeme kad je napušten.

Tonyjev otac i policija vratili su se na groblje i uhvatili psa. Optužnica protiv dječakove majke nije podignuta.

Dječakova priča ljudima je slomila srce i mnogi su odmah poklonima odlučili barem malo razveseliti dječaka. Na Facebooku policija je objavila fotografiju prikupljenih poklona te zahvalila zajednici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.