64 mil. pregleda: Tip postao hit na TikToku zbog reakcije dok se vozi na vlaku smrti

Screenshot: TikTok

TIKTOKER poznat kao The Straight Face Guy postao je hit na društvenim mrežama kad se počeo snimati kako se vozi na vlaku smrti.

Tiktoker posjećuje zabavne parkove diljem Amerike i zatim snima svoju reakciju tijekom vožnje. Dok ljudi pored njega viču od uzbuđenja, on zadržava ozbiljan izraz lica, kao da se ništa ne događa.

@thatstraightfaceguy World’s Steepest and Fastest So Terrifying 😐 #tiktoktravel #buschgardenstampabay ♬ original sound - ThatStraightFaceGuy😐

Prvi video koji je snimio na vlaku smrti prikupio je gotovo 64 milijuna pregleda i 8 milijuna lajkova, a zatim su uslijedili i brojni drugi koji jednako dobro zabavljaju ekipu na društvenim mrežama.

@thatstraightfaceguy Mining With The Dwarfs So Much Work😐 #howto #waltdisneyworld ♬ original sound - ThatStraightFaceGuy😐
@thatstraightfaceguy Keeping A Straight Face On A Daily 😐 #maquillaje #dollywoodthemepark #fyp #thewomacksisters ♬ Daily - The Womack Sisters

Viralna senzacija

Na TikToku ga prati pola milijuna ljudi, a zbog njegove popularnosti zabavni parkovi počeli su mu slati ponude za suradnju.

"Ovaj tip je genijalac", "Djeluješ kao da se dobro zabavljaš", "Ovo je moja reakcija na sve u životu" i "Tip ni ne trepće", samo su neki od komentara tiktokera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.