Američka kulinarska zvijezda stigla u Hrvatsku, radi vrhunsku reklamu za domaći turizam

Foto: Facebook

SLAVNA američka kuharica, autorica, vlasnica restorana i voditeljica TV emisija o kuhanju, Lidia Bastianich, stigla je u Hrvatsku.

Bastianich, inače rođena u Puli, a odrasla u Italiji te joj je talijanska kuhinja specijalnost, u Hrvatsku je stigla prije nekoliko dana, a o tome obavještava svojih 260.000 fanova na Facebooku.

Prva stanica bila joj je Trogir iz kojeg je podijelila nekoliko fotografija i napisala: "Prva stanica na našem putovanju jedrilicom po dalmatinskom arhipelagu. Tiha večera u dvorišnom restoranu Calebotta, usred starog Trogira".

#LidiasTravels - #SummerVacation First stop on our sailing trip on the Dalmatian archipelago. A quiet dinner in the courtyard restaurant Calebotta, in the middle of old Trogir.

Posted by Lidia Bastianich on Saturday, July 11, 2015

Nakon toga pohvalila je i svježe povrće i prenijela djelić atmosfere s trogrirske tržnice.

#LidiasTravels At the Market in Trogir, gathering provisions for our sailing trip in the Kornati, Dalmatian Archipelago....

Posted by Lidia Bastianich on Sunday, July 12, 2015

Potom je svojim fanovima poručila da se obrazuju o ljepotama, hrani i vinu Istre, a zatim i objavila jednu romantičnu fotku "večere s pogledom" sa Žirja.

#LidiasTravels - Dinner with a view, Zirje, Dalmatia.https://goo.gl/gHSrA7

Posted by Lidia Bastianich on Tuesday, July 14, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.