Antonija Mišura našla se u izboru 99 najpoželjnijih žena svijeta



DOSAD je svojom ljepotom osvojila brojne muškarce diljem svijeta, a i čitatelji Indexa Antoniju su prošle godine izabrali za najljepšu Hrvaticu u 2011.

Ovog puta našla se na listi popularnog portala AskMen koji je Antoniju svrstao među 99 najpoželjnijih žena svijeta koje čitatelji portala biraju svake godine.  Antonija se tako našla nasuprot jakoj konkurenciji, a u kategoriji najljepših sportašica društvo joj prave ljepotice kao što su Serena Williams, Brittney Palmer, Hope Solo i Arinny Celeste.

"Iako izgleda kao model za Voctoria's Secret, Antonija Mišura je profesionalna hrvatska košarkašica koja se natjecala na ovogodišnjim Olimpijskim igrama", stoji u opisu.



"Stvarno ne znam što bih rekla. Nisam ni znala da sam se našla na toj listi pa mi je sve zajedno jedno veliko iznenađenje, ali drago mi je zbog toga", rekla nam Antonija.

Mišura je svjetsku slavu stekla na Olimpijskim igrama kada su je najprije otkrili domaći, a zatim i svjetski mediji.

"Normalno da mi je drago zbog takvih stvari. Svakom bi čovjeku bilo, ali od svoje ljepote nikada nisam imala prevelike koristi pa o tome previše ne razmišljam", zaključila je Antonija.

Bilo kako bilo, za našu ljepoticu možete glasati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.