Best of KnockOut Snow Festival: Ovako se uzimalo predah od vratolomija po snježnim padinama Orcieresa!

DRUGU godinu za redom brojni mladi iz Hrvatske imali su priliku u francuskim Alpama uživati u glazbeno-skijaškom spektaklu KnockOut Snow Festivalu, koji se ove godine u organizaciji agencije Collegium održao u Orcieresu od 5. do 12. siječnja.

Vrijeme je da vam pokažemo neke od najboljih dnevnih kadrova s KnockOut Snow Festivala - što skijaških i borderskih vratolomija, što daška odlične atmosfere koja je vladala na apres ski partijima na nadmorskoj visini većoj od 2.200 metara.

Za DJ pultom su se osim Russella Smalla iz Freemasonsa, koji je oduševio publiku na Indexovom apres ski partyju, našli i zagrebačkoj, ali i inozemnoj publici dobro poznat DJ dvojac Frankie Headfors (Viktor i Jurkii), DJ eM Bee (Marko Bezjak), DJ Luca Montecchi, DJ Pick A Boo i DJ Sataraš (Stipe Drviš).

Uskoro vam donosimo i noćni best of KnockOut Snow Festivala. U Party Areni odlične su koncerte održali Dubioza Kolektiv, Let3, Connect, The Night Express Band i Dječaci, a brojni mladi Hrvati su i nakon cijelog dana na stazi dokazali da imaju dovoljno energije i za cjelonoćne provode.

> Hrvatski glazbeno-skijaški pohod na Francusku: Night Express i Dječaci otvorili KnockOut Snow Festival

> KnockOut Snow Festival: Brkovi i Let 3 osvojili francuske Alpe, Frankie Headfors napravili "ljetni" party na snijegu

> KnockOut Snow Festival: Connect osvojio snježne padine Orcieresa

> Index i Freemasonsi priredili najbolji ovogodišnji party na snijegu, Dubioza Kolektiv oduševili na KnockOutu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.