Biatlonci odlučili kolegicama za vrijeme utrke pokazati svoje penise: "One dobro gađaju i kad su mete male"

Screenshot: YouTube

NORVEŠKA biatlonska momčad bit će kažnjena nakon što su njezini članovi odlučili svoje genitalije pokazati natjecateljicama za vrijeme utrke Svjetskog kupa u Rusiji.

Bijesni organizatori prijavili su ih policiji, a video na kojem se vidi barem jedan čovjek kako spuštenih hlača pokušava omesti skijašice koje su se natjecale u devetoj utrci biatlona koja se između 14. i 17. ožujka održavala u sjevernoj Rusiji, ovih je dana objavljen na internetu.

Ali, iako je na snimci vidljiv samo jedan, organizatori tvrde da je u ovom čudnom pothvatu sudjelovalo više muškarca te da se incident ponovio više puta za vrijeme utrke.

"Sretni su što im se žene nisu išle osvetiti. One odlučno ciljaju, čak i kad su u pitanju male mete", izjavio je jedan od organizatora, prenosi Daily Mail.

Ovaj će se potez tretirati kao huliganstvo: "Istražujemo slučaj navodnog huliganstva. Imamo video dokaz koji uključuje više ljudi, a on će u narednim danima biti detaljno proučen kako bi se otkrio identitet svih uključenih. Neće moći zanijekati svoje postupke, sve imamo snimljeno", izjavio je glasnogovornik policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.