Dežulović i Lucić razvalili: Šatordžijama zapjevali "Odlazi cirkus", Kolindi "Znam pomusti kravu, znat ću i državu"

Screenshot: YouTube

POZNATI (Feralov) tandem, Boris Dežulović i Predrag Lucić, gostovao je prošle subote u prepunom No Sikirikiju, a teme ovog susreta sabrane su pod zajedničkim imenom "Melodije koke i Kolinde". 
 
Uhodani dvojac u ovom se broju svog stand-up showa, u kojem već tradicionalno raspredaju o aktualnim temama kroz recitale i obrade poznatih glazbenih hitova, osvrnuo, između ostaloga, i na bušenja u Jadranu, te na izmjene Zakona o radu i splitskog gradonačelnika, no, glavna su tema ovoga puta bili šatordžije i predsjednički izbori.
 
Zapjevali su tako i našoj novoj predsjednici ("Znam pomusti kravu, znat ću i državu"), a ostali prepjevi mnogih poznatih domaćih i stranih hitova bili su posvećeni i brojnim drugim imenima koja zaokupljaju hrvatsku javnost, od palog gradonačelnika Milana Bandića do ratnog zločinca Darija Kordića.
 
"Melodije koke i Kolinde" kulminirale su pjesmom šatordžijama i Ku Klux Klemu, kojima su posvetili obradu poznate Balaševićeve stvari "Odlazi cirkus". Evo kako je to izgledalo i zvučalo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.