Dirljiva reakcija žene koja je lice svog mrtvog brata vidjela na drugom muškarcu

Screenshot: YouTube

JEDNA od najvećih životnih trauma je smrt nekoga bliskog, a mnogi žele samo još jednom vidjeti lice osobe koju su izgubili. Ta se želja ispunila Rebekah Aversano, koja je 2012. godine izgubila 21-godišnjeg brata Joshuu, kojeg je udario kombi i usmrtio ga na mjestu nesreće.

Obitelj Aversano donirala je njegove organe, a njegovo lice postalo je simbol nade za Richarda Norrisa, čije je lice unakazio metak ispaljen iz sačmarice prije 18 godina.

Daily Mail piše da je 39- godišnji Norris prije tri godine podvrgnut 36-satnoj operaciji, tijekom koje mu je transplantirano lice. U operaciji je sudjelovalo čak 150 medicinskih djelatnika, koji su dali sve od sebe kako bi se Norris probudio s potpuno novim izgledom. I u tome su uspjeli.

Prije toga prošao je čak 30 operacija kojima su mu liječnici pokušali vratiti njegovo lice, no bez uspjeha jer je oštećenje bilo preveliko.

Zbog donacije Joshuine obitelji, Richard ponovno može govoriti i obavljati neke svakodnevne aktivnosti koje prije nije mogao, poput pranja zubi. Naime, Norris je od donora dobio čak i čeljust, zube i jezik.

Iako se nakon nesreće Norris povukao u izolaciju, operacija mu je vratila vjeru u život, pa se 2014. čak pojavio u magazinu GQ.

Ekipa australskog serijala "60 minuta" odlučila je upoznati Rebekah s Richardom, želeći vidjeti kakva će biti njena reakcija kad vidi lice svog brata na drugom čovjeku. Cijeli prilog emitirat će se u subotu, a TV kuća objavila je kratak isječak iz njega.

"Imaš li što protiv da ga dotaknem? To je lice s kojim sam odrasla", bile su prve Rebekahine riječi nakon što je vidjela Richarda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.