Dobitna kombinacija donjeg rublja i skoka padobranom: "Žene, oslobodite se okova i pobijedite svoje strahove!"

ČAK I za one najhrabrije skok padobranom može predstavljati priličan izazov.

A kad je u pitanju skok padobranom u donjem rublju - to podiže strah na novu razinu. Upravo iz tog razloga na takav su se pothvat odlučile fotografkinje Jennifer Hoffman i Marisa Gallegos: kako bi žene potakle da pobjeđuju svoje strahove i nauče se boriti za sebe.

Njih su dvije svoj prvi skok već obavile, a 17. studenog, u sklopu inicijative "Be Bold. Take the Leap" pridružit će im se još pet žena. Njihov projekt potiče žene da "budu hrabre i suoče se sa svojim strahovima, riskiraju i bore se protiv onoga što ih zaustavlja na putu ispunjenja njihovog sna", prenosi Huffington Post.

"Smatramo da parametre po kojima se u današnje vrijeme vrednuje žene treba mijenjati. Svakodnevno svjedočimo situacijama u kojima one iz krivih razloga ne ispunjavaju svoje potencijale. Želimo da se oslobode okova koji ih tjeraju da sudjeluju u idejama koje njima nikako nisu od koristi", izjavila je Huffman.

Svaka od pet žena koja će se pridružiti fotografskom dvojcu na idućem skoku iskusila je neki oblik traume. Među njima je žrtva silovanja i žena koja se borila s poremećajem u prehrani: "Sve te žene imaju strašne priče. One su prava motivacija. Željeli smo okupiti žene s različitim pričama s kojima se ljudi mogu poistovjetiti. Znam koliko jedna osoba drugoj može promijeniti život i to je ono što pokušavamo napraviti barem djelomično. Ne očekujem velike promjene, ali voljela bih da se barem malo osjete posljedice ovoga", zaključila je fotografkinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.