Dvije i pol godine nakon stravičnog napada "žena pod maskom" otkrila novo lice

Screenshot: Channel 7

DANA VULIN, žena koja je dvije godine živjela pod maskom nakon što ju je paranoična supruga, misleći da ju muž s njom vara, zapalila u vlastitom domu, otkrila je svoje lice.

Nakon napada ova Australka iz Pertha borila se za život u induciranoj komi, a ove je nedjelje na Channelu 7 otkrila svoje novo lice, ali i da je ove godine uspjela pobijediti rak cerviksa.

Svijet za Vulin saznao u veljači 2012. nakon što je ljubomorna Natalia Dimitrovska provalila u njezin stan, zalila je alkoholom i zapalila. Uspjela je preživjeti, ali na dvije trećine tijela imala je opekotine trećeg stupnja. Provela je teška 32 mjeseca na rehabilitaciji, noseći se s psihičkim i fizičkim posljedicama napada, a onda joj je, ranije ove godine, dijagnosticiran rak cerviksa. Ali, bila je na operaciji i bolesti više nema.

"Nisam mogla vjerovati da se moram s toliko toga boriti odjednom. Na trenutke sam pomišljala: 'Koliko toga jedna osoba može podnijeti'?", kazala je sinoć.

A sad kad je napokon skinula masku, koja ju je pretvorila u "nikoga bez lica", poručila je: "Sad kad je više nikad ne moram staviti, neću niti jedan dan provesti bez šminke, baš kao stara Dana. Osmijeh mi je malo nakrivljen pa me malo sram smijati se, ali tako sam naporno radila da mi usta ponovo profunkcioniraju da ću nositi ruž svaki dan".



Danina rehabilitacija još uvijek nije gotova i još uvijek mora nositi zaštitno odijelo, ali lice je dobila natrag: "Učiniti ću ovu opekotinu svojom kujom. Udarit ću je ravno u lice i nositi ožiljke sa svojom seksi odjećom, izgledati fantastično u svojem tijelu", poručila je 28-godišnjakinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.