Emilija Kokić se udala za Miljenka Kokota: Vjenčala bih se ranije da sam znala kako je dobro u braku

Foto: Privatan album

JEDINA hrvatska pobjednica na Eurosongu Emilija Kokić od prošlog petka više nije gospođica.

Simpatična 45-godišnja pjevačica udala se u rodnom Zadru za tri godine starijeg televizijskog spikera HRT-a Miljenka Kokota s kojim je u vezi od 2008. kad su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Na intimnom vjenčanju kod matičara bilo je prisutno pedesetak najbližih prijatelja para i članova uže obitelji.

Miljenku je kuma bila kolegica, voditeljica i spikerica Melita Hrengek, dok mu je kum prijatelj Robert Halamek. Emilija se u razgovoru za Index našalila kako je i ona imala dvije kume: naime prijateljica Petra Mavar je u osmom mjesecu trudnoće i očekuje kćerkicu Tesu.

Goste je zabavljao Emilijin dobar prijatelj Zvonimir Zrilić s bendom Sir Duke. On i pjevačica poznaju se još iz doba grupe Rive kad su zajedno pobijedili na Eurosongu s pjesmom "Rock Me Baby".

"Da sam znala kako je ovako dobro u braku, napravila bih to i ranije. Miljenkova želja bila je da se vjenčamo u Zadru. Čovjek more voli više od Dalmatinaca", kazala nam je Emilija koja je za svadbu odjenula vjenčanicu Ivice Skoke.

Uspomene s najvažnijeg dana u životu još će dugo pamtiti jer su prijatelji supruga i nju nakon ponoći iznenadili biografskim filmom, kao i lažnim naslovnicama na kojima je pisalo kako je pjevačica u vezi s Georgeom Clooneyjem, a spiker s Angelinom Jolie.

Emilija nam je priznala kako o djetetu ne razmišlja, no pjevačica je svakodnevno okružena dječjim osmijesima, i to u svojoj školi pjevanja kojoj je podredila sve svoje obveze pa će njen povratak na glazbenu scenu još neko vrijeme pričekati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.