Filmska legenda odlazi u mirovinu: Martin Scorsese najavio povlačenje "nakon još nekoliko filmova"

Foto: Guliver/Getty Images

JEDAN od najvećih živućih redatelja, Martin Scorsese ("Razjareni bik", "Dobri momci", Casino", "Hugo"), u intervjuu za The Guardian rekao je da bi nakon još nekoliko filmova mogao otići u mirovinu.

Scorsese se proteklog vikenda pojavio na Marrakech Film Festivalu kao predsjednik žirija, a nakon što je rekao da ga rad s Leonardom DiCaprijem čini živim, ali i da osjeća teret godina.

"Imam želju snimati još mnogo filmova, ali imam 71 godinu i u meni ih je ostalo možda još samo nekoliko. Nedostaju mi vremena kada sam imao želju eksperimentirati i pokušavao snimiti različite vrste filmova. Nedostaje mi to vrijeme, ali to je iza mene, gotovo je. Postoje obaveze koje dolaze s godinama. Imam obitelj. Posljednjih sam deset godina imao sreću pa sam pronalazio projekte koji su uspješno kombinirali želju i obaveze prema obiteljski i investitorima", rekao je Scorsese.

Podsjetimo, u kinima bi se krajem mjeseca trebao pojaviti njegov najnoviji film "The Wolf of Wall Street", a mnogi kritičari već najavljuju kako je riječ o potencijalnom kandidatu za Oscara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.