Glumac uhićen zbog masturbacije dobio izbor: Odlazak na savjetovanje ili zatvorska kazna

SLAVNI holivudski glumac Fred Willard, koji je prije nekoliko dana uhićen zbog masturbacije u kinu za odrasle, moći će birati način na koji će odraditi svoj "seksualni problem". Naime, sudskom odlukom Willard je dobio izbor između odlaska na savjetovanje o seksualnim zločinima ili zatvorske kazne. Naravno, vremešni glumac sklon je prvoj opciji, a cijeli program trebao bi ga koštati oko 380 dolara, prenosi Huffington Post.

"Zaključili smo kako je Fred pogodan za opciju savjetovanja. Ne želimo da ide u zatvor i mislim da je ovo najbolja opcija za sve uključene. No, ukoliko ne završi cijeli program, svejedno će se morati suočiti sa zatvorskom kaznom", rekao je glasnogovornik "The Los Angeles City Attorney's Officea" Frank Mateljan.

72-godišnji Willard uhićen je u srijedu u Tiki Theatre kinu. Nakon što je počeo masturbirati, netko u kinu to je primijetio i zatim pozvao policiju. Inače, glumac je četiri puta nominiran za  Emmyja i to za sporednu ulogu u seriji "Modern Family" i "Everybody Loves Raymond", a ovo mu je prvi ovakav skandal u karijeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.