Hrvatska kao sjajna destinacija za ljubitelje glazbe: Stranci oduševljeni našim festivalima



LJETO je vrijeme veselja i opuštanja, a u prilog toj tvrdnji ide i činjenica da se diljem svijeta tijekom ljeta održavaju sjajni glazbeni festivali. Portal CNNGO napravio je listu 50 glazbenih festivala koje vrijedi posjetiti, a na njoj su se našla čak dvije hrvatske glazbene poslastice. Zagrebački InMusic festival dobio je sjajnu preporuku stranaca.

"Ovdje nećete morati čekati u redu s tinejdžerima da biste dobili pivo. Ima dovoljno prostora da možete normalno disati, a idilična šuma i jezero na kojem se održava, odlični su za bijeg od buke, ako vam u kojem trenutku bude smetala", piše CNNGO. Osim InMusica, hvali se i festival Stop Making Sense, koji se održava u Tisnom početom kolovoza.

"Ovo je ono što je prije bio Sunset Strip na Ibizi. Jadranska obala još uvijek oduzima dah kada sunce zalazi ili izlazi, a ovaj događaj je pravi praznik". Osim toga, Tisno je fasciniralo i poznati turistički vodič Lonely Planet. Na listu deset prijedloga za brzi bijeg, našao se i Garden Festival u Tisnom. Osim vrhunske glazbe, kao argument zašto posjetiti Tisno navode se i prirodne ljepote koje okružuju lokaciju tik u more.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.