Kanye West razljutio ratne veterane, ogorčeni mu policajac napisao otvoreno pismo: Ostavi svoju karijeru i pridruži se vojsci

Screenshot: ABC

NEDAVNA izjava Kanye Westa jako je naljutila jednog policajca iz manjeg gradića u Ohiju.

Prije par je dana Kanye usporedio svoj posao s onim policajaca ili vojnika te rekao kako svoj život "doslovno" svakog dana izlaže opasnosti.

"Razmišljam o svojoj obitelji... To je kao da sam policajac, ili u ratu, ili nešto slično. Idem na posao svakog dana znajući da mi se nešto može dogoditi", rekao je tada u radijskoj emisiji Saturday Night Online. Ta je njegova izjava podigla mnogo prašine u medijskom svijetu, a sada su se umiješali i policajci te neki ratni veterani, piše ABC.

Brimfieldski policajac David Oliver nazvao je Kanyea glupim i potpuno u zabludi. "Jedan od problema u svijetu je to što neki zabavljači misle da su nešto više od zabavljača", rekao je ljuti Oliver. "Znam da je to ponuda i potražnja, a potražnja za tvojim uslugama je velika, razumijem ekonomiju. Ono što ne razumijem je zašto stalno svoj posao uspoređujete s onim herojskih članova vojske koji su uvijek u opasnosti. Moj brat i moja sestra su također policajci i nose oružje i pancirke da se zaštite".

Oliver je u tom pismu sugerirao Kanyeu da "ostavi svoju karijeru i pridruži se vojsci" jer mu to ne bi trebao biti problem "kad je stalno u opasnosti", kako sam tvrdi. "Kad Talibani počnu pucati po tebi, možda bi trebao stati i otpjevati nešto tipa 'Ja sam Kanye West i nosim pancirku'. Siguran sam da bi oni odmah odbacili oružje i predali se", ironično je pisao Oliver.

Oliver je, naime, jedinu opasnost u poslu Kanye Westa vidio u situaciji "ako Kanye repa prebrzo i zaboravi udahnuti, mogao bi se onesvijestiti". Njegovo otvoreno pismo komentiralo je više od 1500 ljudi na Facebooku, no Kanye se zasad još nije oglasio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.