"Killing Kittens": Perverzni tulumi za elitu koje organizira poznanica vojvotkinje Kate

Foto: killingkittens.com, twitter

EMMA Sayle, koja je nekad bila članica istog veslačkog tima kao i britanska vojvotkinja Kate, nije nastavila svoju veslačku karijeru. Naprotiv, njena zanimacija danas je sasvim drugog predznaka.
Naime, Emma se od 2007. godine bavi organizacijom seksualnih zabava pod nazivom "Killing Kittens". Radi se o zabavama za pripadnike jet-seta i elite koje se organiziraju dvaput mjesečno. Osim pozamašne svote na bankovnom računu, klijenti moraju imati između 18 i 45 godina starosti, a u obzir dolaze djevojke bez partnera ili parovi.

Cijela priča neodoljivo podsjeća na onu u filmu "Oči širom zatvorene". Svi njeni klijenti okupljaju se na tajnim lokacijama u elitnim dijelovima Engleske. Svoja lica kriju iza maski, a identitet otkrivaju samo ako to sami požele, prenosi Telegraph.

Ipak, njihova je diskrecija nedavno ugrožena je su stotine mailova koje je Emma slala klijentima, otišle na neželjene adrese. Naime, email koji je klijente trebao okupiti na božićnoj zabavi i u kojem im je sugerirano da dođu u blagdanskom donjem rublju ili "bilo čemu perverznom", zahvaljujući računalnom virusu dobili su svi u Emminom adresaru.

Inače, "Killing Kittens" nudi organizaciju raznolikih seks zabava, uključujući i "orkestrirano iskustvo otmice" po cijeni većoj od 3000 funti, a bave se i prodajom seks pomagala i igračaka. Ipak, cijene sudjelovanja na seks tulumima nešto su manje – oko 120 funti za par i oko 50 funti za djevojke bez partnera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.