Krv i kondomi neprimjereni za prime time: Zbog promašene koncepcije Toljina showa očekuje se smjena urednika Zabavnog programa HTV-a

Foto: Press

KAKO saznajemo od naših izvora s Prisavlja, odluka o ukidanju showa donesena je doslovno preko noći, a čelnim ljudima s naše dalekovidnice najviše je zasmetala provokativna koncepcija prve emisije i posve promašen format.

Smatraju da se ona trebala emitirati iza 23 sata, a ne u prime timeu kad su i oni najmlađi mogli vidjeti kako Daniela Trbović pjevaču vadi krv, ali i bacanje probušenih kondoma u publiku i nastup skupine Let 3 u svećeničkim odorama.


Zanimljivo je kako su Tolji čitav show zapravo „ukrale“ iskusne voditeljice, veteranke HTV-a Barbara Kolar i Daniela Trbović, što se smatra još jednim krivom potezom prve emisije. Kako saznajemo, zbog novonastale će situacije vrlo vjerojatno biti smijenjen i v.d. urednik Zabavnog programa Velimir Đuretić što smo provjerili i kod glasnogovornice HTV-a Dorotee Lazanin Jelenc, no ona na to nije imala komentara.

Marko Tolja nam tijekom današnjeg dana nije odgovarao na telefonske upite, a znakovito je kako se u svojoj prvoj i jedinoj emisiji s gledateljima pozdravio riječima: "Vidimo se u drugoj emisiji, ako je uopće bude", vjerojatno ni ne sluteći da će mu se riječi obistiniti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.