Lil Kim: Nicki Minaj je odvratna kradljivica, ali ja sam uvijek bila ljubazna prema njoj

LIL KIM i Nicki Minaj nastavljaju sa svojim medijskim prepucavanjima.

Za vrijeme intervjua za New York Power 105′s Breakfast Club Kim je inzistirala da je Minaj ta koja je sve to započela. Naime, Kimmy se trebala pridružiti Minaj u izdavačkoj kući Cash Money Records nakon što su s Birdmanom snimile zajedničku pjesmu koju su radio postaje odlučile ignorirati: "Oni su izdali pjesmu. Nije im se svidjela reakcija. Kad su vidjeli reakciju povukli su pjesmu, nikad nije izašla niti na njegovom albumu 2009. godine", ispričala je Kim.

Reperica je uvjerena da Birdman i izdavač nisu željeli imati dvije jake reperice na jednom mjestu te su stoga odlučili njoj okrenuti leđa: "Da je to bio velik hit to bi bilo super za nas obje. Ali mislim da jednostavno nisu željeli da ja stojim kraj nje, što je glupo".

Nakon ovih izjava Kim je objasnila da je Minaj kopirala njezin stil i zvuk na svojoj novoj pjesmi "Automatic", za koju tvrdi da je ista neizdana pjesma koja je bila predstavljena Cash Money Recordsu prije tri godine. Smatra da je Minaj imitatorica koja nema problema s tim: "Njoj je to uvijek dobro ležalo. Nikad nisam imala problema s njom. Uvijek sam bila samo ljubazna s njom. Ona je odvratna osoba, ali ja sam uvijek bila ljubazna prema njoj", izjavila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.