Ljupku Gojić nisu uvijek smatrali ljepoticom: "Sletio ti je avion na čelo, pazi vlak ti ide kroz zube!"

Foto: Facebook

JEDNA od naših najpoznatijih manekenki i supruga Mihaela Mikića odlučila je ispričati ponešto o tome kako je nisu oduvijek svi smatrali ljepoticom.

Ljupka Gojić tako je na službenom Facebook profilu svoje modne linije Jolie Petite objavila podugačak post u kojem se prisjetila kako je nekoć bila "ružno pače". Vidjela je djevojke u parku kako izvode koreografiju i pitala ih može li im se pridružiti, a one su joj rekle da to nije za nju: "Kad bih prolazila kroz park od škole do doma najčešće bih čula: "Ljupka, sletio ti je avion na čelo, pazi vlak ti ide kroz zube...Moja 'Mick Jagger' usta ipak bi bila najveći razlog ruganja. Ljupka, hoćeš Čokolino, popraćeno gestom kao da mi taj Čokolino trpaju lopatom".

Na ovo ju je prisjećanje nagnalo to što je ostala bez starih naočala koje su joj kćeri "zgnječile" pa je morala nabaviti nove koje su slične onima koje je nosila u djetinjstvu: "Moje čelo je i dan danas tema. Kada nemam naočale čini mi se puno manje i nije mi jasno zašto svi misle da je veliko:))))...Danas, kada se gledam kroz naočale vidim i veliko čelo i ožiljak ispod obrve, par novih madeža, vidim i bore, ali to vam neću priznati :)) Vidim da su mi se i zubi s godinama nekako čudno počeli spajati.

Uglavnom, vidim svašta, a nekako me ništa od toga ne pogađa. Niti stvara problem, kao onda kada bih prolazila kroz park na Knežiji. Kao jedan model kojem karijera ima kratak rok trajanja (zbog godina) i kojeg je zbog iste te karijere bilo strah starenja...moram vam priznati da je odličan osjećaj biti u tridesetoj i stariti...Vidim svašta kroz svoje naočale i baš mi je nekako lijepo", zaključila je Ljupka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.