Mladoženja rasplakao kompletne svatove: Pročitao dirljive zavjete, ali ne svojoj budućoj supruzi

Screenshot: YouTube

VJENČANJE jednog američkog para teklo je baš kao i svako drugo, sve do jednog trenutka - kada je došlo vrijeme da mladoženja ispred svih pročita zavjete koje je napisao svojoj budućoj supruzi. Ili su barem svi mislili da ih je napisao njoj.
 
No, umjesto svojoj mladenki, 24-godišnjoj Whitney Key, 27-godišnji Brian Scott iz Sjeverne Karoline (inače NASCAR vozač) svoje je zavjete posvetio kćerki svoje buduće supruge, malenoj Brielle. 
 
"Obećavam ti da ću te uvijek držati za ruku i biti ti utjeha. Obećavam ti da ću ti čitati priče prije spavanja i pjevati uspavanke, a u odnosu s tvojom majkom pokazat ću ti kako se muškarac treba ponašati prema ženi. A ono najvažnije, obećavam ti da ću te uvijek štititi, biti tu za tebe i voljeti te zauvijek", poručio joj je, između ostaloga, Brian. 
 
Uzvanici su bili itekako iznenađeni, no ubrzo nakon iznenađenja, uslijedile su i suze. Brian je svojim činom, ali i svojom izvedbom, uspio rasplakati kompletne svatove, a - iako je video objavljen na YouTubeu još prošle godine - snimka vjenčanja Whitney i Briana, u kojoj je prava zvijezda trogodišnja Brielle, ovih dana obilazi svijet, skuplja tisuće lajkova i na dobrom je putu da postane pravi viralni hit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.