"Moderna obitelji" kreće u pregovore za nove plaće: Iznosi bi mogli rasti do 200 tisuća dolara po epizodi

JEDNA od najpopularnijih humorističnih serija današnjice, "Moderna obitelj", s prikazivanjem treće sezone završila je početkom ožujka, a sad su na red došli razgovori o novim plaćama.

Višestruko nagrađivana Emmyjima, serija okuplja širok spektar likova od kojih je svaki jednako bitan za priču o "pomaknutoj" obitelji. Većina ekipe dosad je radila za iznos od otprilike 65.000 dolara po epizodi, osim Eda O'Neilla (proslavljenog Ala Bundeyja iz "Bračnih voda") čija se plaća penjala i do 105.000 dolara po epizodi.

U produkciji serija četvrta sezona često je ključna što se tiče dogovora o većim iznosima pri čemu se najčešće nude i dodatne godine u ugovoru. Šuškanja su počela da bi glumci mogli tražiti iznose od 200.000 dolara po epizodi (koliko je za svoju četvrtu sezonu dobio trojac iz "Teorije velikog praska"), ali neimenovani izvor za Hollywood Reporter potvrdio je da "će biti ružno", dodajući da će 20th Century Fox teško izdvojiti isti iznos za uloge u kojima ima dvostruko manje teksta nego kod spomenutih momaka iz "Teorije". Još se nagađa koliko će u tom slučaju tražiti O'Neill.

Ipak, "Moderna obitelj" trenutno je prevelika "zlatna koka" i 20th Century Foxu i ABC-ju da bi mogla postojati prevelika bojazan da se dogovor neće ostvariti na obostranu korist.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.