Na službenim fotografijama s krštenja princeze nešto fali: "Zašto ga nisu ubacili Photoshopom?"

Foto: Twitter

KRŠTENJE male princeze Charlotte prošlog je vikenda izazvalo veliku pozornost svjetske javnosti, a sad su na službenom profilu Kensingtonske palače na Twitteru objavljene službene fotografije s krštenja koje je snimio legendarni modni fotograf Mario Testino.

Slavnog 60-godišnjeg fotografa proslavile su fotografije brojnih poznatih osoba, a zanimljivo je da je upravo on fotografirao Charlottinu pokojnu baku, princezu Dianu, u jednom od njenih zadnjih javnih službenih pojavljivanja.

Na jednoj od fotografija princ William i vojvotkinja Kate sjede s djecom Georgeom i Charlotte te kraljicom Elizabetom na sofi, dok oko njih stoje ostali članovi kraljevske obitelji i obitelj Middleton. Fotografije su nastale u kraljičinoj privatnoj rezidenciji u kući Sandringham.

Fanovi su odmah primijetili da na fotografijama nedostaje princ Harry, koji se u vrijeme krštenja nalazio u Africi. "Zar ga nisu mogli Photoshopom ubaciti na fotografiju", jedan je od komentara onih kojima fotografija nije potpuna bez strica Harryja.

Kate je za krštenje odjenula bijelu kreaciju brenda Alexander McQueen i šešir s potpisom Jane Taylor, dok je malena princeza nosila istu haljinicu za krštenje kao i njen stariji brat, repliku koja je 2004. napravljena po uzoru na haljinicu koju je nosila najstarija kći kraljice Victorije.

Kumovi malenoj princezi bili su bliski prijatelji princa Williama i vojvotkinje Catherine, za kume su odabrane Laura Fellowes, nećakinja princeze Diane, i Sophie Carter, vojvotkinjina prijateljica, a kumovi su bili školski prijatelji princa Williama James Meade i Thomas van Straubenzee te vojvotkinjin rođak Adam Middleton. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.