Nevjerojatno seksi, a 73 su joj godine: Raquel Welch zasjenila mnogo mlađe od sebe na crvenom tepihu

Foto: Guliver Image/Getty Images

RAQUEL WELCH rođena je davne 1940. godine, a danas, nakon preko sedam desetljeća, izgleda zanosno i seksi kao u svojim najboljim danima.

Pažnju je na sebe skrenula 1966. godine ulogom u znanstveno-fantastičnom filmu "Fantastic Voyage" koja joj je donijela ugovor s 20th Century Foxom. Ubrzo joj ništa nije moglo stati na put da postane jedan od najpoznatijih svjetskih seks simbola.

Iako je u filmu "One Million Years B.C." izgovorila samo tri rečenice, scena u kojoj je odjevena samo u kožni bikini čitavom se svijetu urezala duboko u pamćenje, a nju je lansirala izravno u društvo najpoznatijih filmskih zvijezda tog vremena.



No, prije uspjeha u filmskim vodama, Raquel je život nije odviše mazio. Prilično se rano rastala od Jamesa Welcha s kojim ima dvoje djece, a radila je kao prognostičarka i konobarica.

Prije 29 godina izdala je knjigu i video uratke objedinjene pod imenom "The Raquel Welch Total Beauty and Fitness Program" kojima podučava o pravilnoj prehrani, tjelovježbi i jogi, a poslovno se uspješna pokazala i lansirajući svoju liniju perika HAIRuWEAR.

Udavala se i razvodila četiri puta, a njena kćer Tahnee odlučila je 1995. godine krenuti majčinim stopama te se pojavila na naslovnici časopisa Playboy.

Početkom sljedećeg mjeseca Raquel ćemo moći vidjeti u filmu "House of Versace" u kojem tumači lik Lucije, tete Donatelle Versace.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.