Nevolje u raju najslavnijeg glazbenog bračnog para? "Druga žena" progovorila o odnosu s Jay Z-jem

Screenshot: YouTube

JAY Z i Beyonce najutjecajniji su par na svjetskoj glazbenoj sceni pa se vijest o tome da je reper namjeravao prevariti majku svoje Blue Ivy medijima proširila nevjerojatnom brzinom.

A "druga žena", reperica i model Liv, odlučila je ispričati što se točno dogodilo za RadarOnline. Ona i Jay upoznali su se na snimanju reklame 2008. godine, nedugo nakon što se on oženio za Beyonce: "Potrudio se sjesti kraj mene. Bio je pravi gentleman. Baš smo 'kliknuli'. Pričali smo i tad se razdvojili", pojasnila je i dodala: "Nakon toga prišao mi je njegov tjelohranitelj rekavši da Jay želi moj broj telefona. Nazvat će me kad se vrati u grad. To je bilo tako loše. Pod jedan, koliko je nezrelo slati tjelohranitelja da traži broj, a pod dva, ja nisam osoba koja čeka poziv kad on dođe u grad. A nije mi ni palo na pamet zbog poštovanja prema B".

"Nadala sam se da se možda možemo vidjeti u studiju. A ovo je bilo tako osobno i nije imalo veze s poslom. Shvatila sam. U tom je trenutku sve počelo i završilo", ispričala je.

Ali, nekoliko mjeseci kasnije srela je Jayja u Miamiju: "Oboje smo večerali, ustali od svojih stolova i susreli se u prolazu. Još uvijek je bio prijateljski raspoložen, sve je bilo isto. Rekao mi je da 'ovaj put stvarno moramo razmijeniti brojeve'. Bio je to kratak razgovor. On je tvrdio da ćemo ostati u kontaktu, a ja sam mislila da će me ovaj put shvatiti ozbiljno. Dala sam mu broj i kasnije poslala e-mail, ali nikad nisam dobila odgovor. Bilo mi je jasno - nismo ostali u kontaktu, ali smo super 'kliknuli'", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.