Night best of Zakintos 2013: Vatrene i besane noći hrvatskih apsolvenata u grčkom partijanerskom raju

Foto: Marko Delbello Ocepek/Collegium
Video: Mladen Đaković - Mlaggio

SJEĆATE li se one noći na svom apsolventskom putovanju kad ste se dobro naspavali? Naravno da se ne sjećate, jer na grčkom party otoku Zakintosu zabava je trajala danonoćno, a mi vam nakon dnevnih donosimo i najbolje noćne kadrove ovogodišnjeg apsolventskog putovanja.

Za dobru zabavu su se tijekom cijelog apsolventskog putovanja brinuli DJ-evi Luca Montecchi, Jurki (Frankie Headfors), Pick A Boo, Petko i Filip, a do zore se feštalo na koncertu kojeg je na Zakintosu samo za apsolvente održao Joško Čagalj Jole, koji ni sam nije odolio čarima grčkog partijanerskog raja. Apsolventi su do jutarnjih sati partijali i na nekoliko tematskih partyja - Red Love, Graffiti te Toga partyju koji je ove godine dodatno začinjen neonskim bojama.

Podsjetimo, poznati grčki party otok Zakintos i ovog se listopada našao "pod najezdom" hrvatskih apsolvenata koji su neumorno uživali u svim čarima ove prekrasne destinacije. Apsolventi su ove godine u organizaciji agencije Collegium krenuli u višestruki pohod na Grčku. Dio grupa prvo je posjetio Atenu, a dio je s partijanjem započeo na Krfu, no njihova finalna destinacija i ove je godine bio Laganas na Zakintosu.

Iduće godine hrvatski apsolventi putuju na novu destinaciju. Uskoro ćemo vam otkriti i koju će to lokaciju na svom apsolventskom pohodu 2014. godine mladi Hrvati pokoriti.

Za one koji su propustili dosadašnja izvješća sa Zakintosa, evo reprize: 

>>> Day best of Zakintos 2013: Vruća jesen koju će hrvatski apsolventi zauvijek pamtiti

>>> Vrući ljetni kadrovi sa Zakintosa: Ovako partijaju hrvatski apsolventi!

>>> Noć je bila prekratka: Hrvatski apsolventi na Zakintosu do zore se zabavljali uz Joleta

>>> Ni nakon višednevnog partijanja nisu u banani: Pogledajte kako hrvatski apsolventi provode dane na Zakintosu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.