Nove optužbe protiv slavnog fotografa: Prijavljen za seksualno uznemiravanje, ali policija mu ništa ne može

Foto: Guliver Image/Getty Images

CHARLOTTE WATTERS imala je 19 godina kada je došla na snimanje kod slavnog fotografa Terryja Richardsona.

Prije toga imala je iskustva sa slikanjem bez odjeće, ali iskustvo koje joj je priredio Terry toliko ju je šokiralo da je odustala od bavljenja manekenstvom.

Prošli tjedan anonimno ga je podijelila s korisnicima Reddita, a onda je odlučila istupiti u javnost i svoju priču ispričala portalu "Vocativ".

Nakon što je napravio niz nagih fotografija, Terry je otkopčao hlače i izvadio svoj penis. "Bila sam potpuno paralizirana i nisam se mogla pomaknuti", ispričala je Charlotte.

U jednom trenutku Terry se samozadovoljavao nad njezinim licem, a sve je to promatrala njegova asistentica.

"Željela sam pobjeći od tamo. Više se ne sjećam što se sve događalo nakon snimanja, ali njegova asistentica krenula je sa mnom van. Ušle smo u isti taksi i ona je rekla da će ga platiti. Tada me počela tješiti. Govorila mi je da sam snažna i cool cura, i kako je dobro da se znam nositi s ovakvim stvarima. Kada se osvrnem na to, vidim da me je pokušala uvjeriti kako se nije dogodilo ništa strašno", rekla je Charlotte.

Nedavno je svoj slučaj napokon prijavila policiji u New Yorku. Razgovarala je s detektivima koji su joj na kraju rekli kako ništa ne mogu napraviti jer Charlotte na snimanju Terryju u ni jednom trenutku nije rekla "ne".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.