Online djevica prodaje svoje djevičanstvo na aukciji - drugi put! I sad priželjkuje 1,5 milijuna dolara

Foto: VirginsWanted.com.au

IMENA Catarine Migliorini vjerojatno se ne sjećate, ali ako vam kažemo da se radi o djevojci koja je pažnju čitavog svijeta privukla aukcijom djevičanstva, teško da još uvijek nećete znati tko je.

Ipak, podsjetimo, mlada je Brazilka u listopadu 2012. ponudila svoje djevičanstvo na aukciju za 780.000 dolara, javio se navodni japanski milijunaš koji je otkrio samo svoj nadimak, Natsu, dogovor nikad nije "konzumiran", a sve se trebalo snimati. Jer je, naime, Catarina bila dijelom dokumentarca unutar projekta "Virgins Wanted" stanovitog Justina Sisleyja, koji je u nekom trenutku optužen za trgovanje ljudima pa se spremao čak i reality umjesto dokumentarca, Catarina se u međuvremenu skinula za Playboy, a onda ljetos optužila Sisleyja da ju je on zavarao i da je ona u čitavoj priči bila žrtva.

Ali, sad dolazi najzanimljiviji dio: ona će ponovo pokušati prodati svoje netaknuto djevičanstvo i to putem vlastite stranice jednostavno nazvane VirginsWanted2.com. "Nakon što su moju priču popratili brojni mediji u jako puno zemalja, odlučila sam stvarno staviti na aukciju svoje djevičanstvo", kazala je za Huffington Post.

Ponude su otvorene do 12. prosinca, ali Migliorini je poručila da neće u krevet ulaziti za manje od 100.000 dolara. Za brazilski je PurePeople kazala da joj je cilj doći do 1,5 milijuna dolara.

Ne treba posebno napominjati da ne postoji način da se sa sigurnošću provjeri je li Migliorini još uvijek djevica kao niti da je to samo jedan u nizu problema u ovoj priči. Ovo je "promotivni" video koji stoji na naslovnici njezine stranice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.