Opsjednuti fan slao slike spolovila poznatoj atletičarki, ona objavila njegove podatke na Facebooku



JEDAN obožavatelj njemačke atletičarke Ariane Friedrich, čije je obožavanje prešlo u uhođenje, ovih dana javno je ponižen pred tisućama njenih Facebook prijatelja. Naime, muškarac je atletičarki na e-mail poslao eksplicitne fotografije svog spolovila, a Ariane je otkrila njegov identitet te na svom Facebook profilu objavila njegovu kućnu i e-mail adresu.

U jednom od svojih statusa također je napisala: "Već su me vrijeđali u prošlosti, seksualno uznemiravali, a već sam imala i nekoliko uhoda. Vrijeme je da reagiram i obranim se. To je upravo ono što činim. Ništa više i ništa manje od toga". Valja istaknuti kako je Ariane, osim što je profesionalna sportašica, također i profesionalna policijska službenica.

Njen menadžer je već potvrdio njemačkim medijima kako su podigli policijsku prijavu protiv muškaraca, ali je poručio: "Ta tema nema što raditi u javnosti", piše njemački Spiegel.

Inače, Ariane je tijekom Svjetskog prvenstva u atletici 2009. godine osvojila brončanu medalju, a ove godine predstavljat će Njemačku na Olimpijskim igrama u Londonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.