Papayina višemilijunski vrijedna pozornica novi landmark modernog hrvatskog turizma

Foto: Press

NAJPOZNATIJI hrvatski klub Papaya svake sezone podiže ljestvicu izgleda, ali i programa kojim postaje prepoznatljiv u čitavom svijetu. Ono što je Opera House u Sydneyu, Kip slobode u New Yorku, Eiffelov toranj u Francuskoj to je za Hrvatsku nova Papayina pozornica.

Papayina pozornica ovog će ljeta okupirati svijet društvenih mreža te postati ljetna razglednica i landmark modernog hrvatskog turizma. Na višemilijunski vrijednoj pozornici radilo je desetak arhitekata i dizajnera, a pozornica je svojevrsni spomenik DJ kulturi, pop kulturi novijeg doba.

Nakon više od godinu dana od ideje do realizacije samog projekta, pozornica će otvorenje uz spektakularni vatromet imati u vikendu 20. i 21. lipnja. U vikendu otvorenja klub Papaya će u punom pogonu demonstrirati monstruoznu snagu nove pozornice uz specijalne svjetlosne efekte i vatromet, usmjerenog i potpuno kontroliranog zvuka, ali i bogatstvo led zidova, CO2 topova te preko 300 rasvjetnih tijela koji će svakog posjetitelja ostaviti bez daha.

Službeno proglašen 23. najboljim klubom svijeta u 2014., novaljski klub Papaya svojim je redizajnom ponovno uspio nadmašiti već i sada velika očekivanja publike. U nadolazećoj sezoni jedan od najpoznatijih klubova svijeta planira oduševiti i one najzahtjevnije svojimekskluzivnim novim izgledom lako usporedivim s najboljim klubovima svijeta na Ibizi, Las Vegasu ili u Miamiju.

Pozornica koja oduzima dah simbol je nove ere hrvatskog turizma, a Papayna ekipa iz godine u godinu postaje ne samo hrvatski lider, već i svjetski primjer, o čemu svjedoče i pisanja najutjecajnijih medija. Pioniri festivalskog turizma u Hrvatskoj, već dvanaestu godinu investiraju desetke milijuna kuna u kulturno-glazbeni turizam koji je samo u zadnjih par godina Hrvatsku pretvorio u pravu hit festivalsku destinaciju za mlade.

Spektakularno otvorenje sezone 2014. najavljeno je za vikend 20. i 21. lipnja uz Freemasonse, koji će kao specijalni gosti svečano otvoriti pozornicu na legendarnom after beach partyju zakazanom za subotu 21 lipnja od 16h.

Više informacija o cjelokupnom ljetnom sadržaju, gostovanjima i festivalima kluba Papaya pronađite na www.papaya.com.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.