Procurio popis stvari koje Beyonce zahtjeva na turneji: Kraljica mora imati slamke od titana i crveni toaletni papir

Foto: Arhiva

BEYONCE nas je iznenadila zahtjevom da se uklone sve fotografije koje njezin menadžment nije odobrio, kao i zabranom fotoaparata na koncertima.

No, ova priča je dobila novi nastavak jer je slučajno procurio popis s njezinim zahtjevima koje joj organizatori moraju osigurati.

Britanski časopis Daily Star došao je do navodnog službenog popisa koji detaljno opisuje što sve pjevačica traži, a neke od stvari su:

- Svi članovi njezinog tima moraju nositi odjeću od 100% pamuka
- Smije se služiti samo ionizirana voda, ohlađena na 21 stupanj i servirana sa slamkama od titana (koje koštaju oko 5 tisuća kuna)
- Svaki WC mora imati nove daske na školjci i crveni toaletni papir
- Nakon nastupa moraju je dočekati ručno napravljene ledene kugle za hlađenje grla

Doduše, ovi navodi nisu potvrđeni, ali ono što je sigurno je da Beyonce treba puno prostora: Predstavnici londonske O2 Arene izjavili su da njezina garderoba zauzima mjesta kao što bi inače zauzeli čitavi sportski timovi.

No, Beyonce nije jedina zvijezda s bizarnim zahtjevima: Lady Gaga je tražila lutku s čupavim ružičastim stidnim dlakama, Madonna sa sobom vodi 30 zaštitara, kuhare i instruktora yoge, Mariah Carey želi 20 bijelih mačića i 100 golubica dok skromna Adele želi samo kutiju Marlbora, pivo i sendvič bez rajčice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.