"Sličnost je nevjerojatna, čak i pomalo jeziva": Nikad se nisu srele, a izgledaju kao blizanke

Screenshot: YouTube

JENNIFER i Ambra nikad se prije nisu srele, a osim velike udaljenosti, dijeli ih i deset godina razlike. Međutim, ove dvije žene iz različitih dijelova SAD-a izgledaju kao identične blizanke.

Jennifer (33) iz Springa u Texasu ostala je zaprepaštena kada je prvi put ugledala 23-godišnju Ambru iz Sjeverne Karoline, a upoznale su se samo pet minuta nakon što su se prijavile na stranicu Twin Strangers koja korisnicima pomaže kod pronalaska dvojnika.

"Samo sam unijela podatke i pojavila se", govori Jennifer i dodaje da ju je ova priča fascinirala: "Htjela sam otkriti postoji li neka osoba nalik meni i dijelimo li neke druge sličnosti osim onih fizičkih".

Vlasnici stranice odlučili su organizirati njihov susret. Naravno, Twin Strangers odlučio je malo frizirati ovu priču pa su uz pomoć šminke i posjeta frizeru izgledale daleko sličnije nego dotad, ali to ne mijenja činjenicu da je sličnost nevjerojatna.

"Sličnost je nevjerojatna, čak i pomalo jeziva", rekao je Travis, koji je sa svojom zaručnicom Jennifer došao u Sjevernu Karolinu.

Čak je i njezina majka Karen ostala u šoku: "Nevjerojatno sličiš na moju kći. Imate čak i isti osmijeh. Kako je ovo moguće?".

Podsjetimo, projekt Twin Strangers započela je Karen Branigan nakon što je na internetu pronašla svoju dvojnicu Niamh Geany.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.