Stanje na kladionicama: Srbija i Danska su favoriti Eurosonga! Znate li kako će Hrvatska završiti?

Screenshot: YouTube

PJESMA "Mižerja" s kojom će se Hrvatska predstaviti na nadolazećem Eurosongu podijelila je domaću javnost. 

Neki smatraju da će nas dobro predstaviti u Europi, no mnogi joj zamjeraju tradicionalnost i predviđaju fijasko.

Ipak, pravi fanovi Eurosonga su do sad znali odrediti kako će teći glasovanje, a stanje na kladionicama i anketama izgleda ovako:

Stranica Who Will Win Eurovision 2013 predviđa da će Srbija i pjesma "Ljubav je svuda" uvjerljivo pobijediti ispred Rumunjske i Danske. Hrvatska se nalazi za 23. mjestu, a forumaši nisu oduševljeni našom pjesmom, tvrdeći da je dosadna i da pjesme s elementima narodne glazbe više ne prolaze kod publike.

 Oddschecker, gdje se provjeravaju izgledi i koeficijenti za kladionice, tvrdi da će Danska pobijediti ispred Ukrajine i Nizozemske. Srbija konstantno skače između 5. i 6. mjesta, a Hrvatska je gotovo na samom dnu.

Eurovision Times kao pobjednika ponovno navodi Dansku, ispred Norveške i Nizozemske, Srbiju smješta na 17. mjesto a Hrvatsku na 30. 

 Eurovision Star tvrdi da će Srbija definitivno odnijeti pobjedu, ispred Nizozemske. Hrvatskoj je predviđa mjesto u posljednjih deset. 

Zanimljivo je da sve kladionice i ankete predviđaju da će Hrvatska i Slovenija biti plasirane vrlo blizu, iako niti jedan rezultat kojeg smo do sada vidjeli nije pohvalan.

ESCNation tvrdi da će pobjednik biti Danska, ispred San Marina i Njemačke. Srbija je smještena na 20. mjesto, a Hrvatska na predzadnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.