"Štrajk mozga": Edo Maajka nakon dvije godine opet na pozornici



NAKON nedavno objavljenog albuma "Štrajk mozga", Edo Maajka je izveo pjesme i na koncertu uživo. Reakcije publike su opravdale očekivanja - odličan koncert, fenomenalna atmosfera i izvrsna energija između publike i izvođača nakon čak dvije godine izbivanja sa zagrebačke scene! Posljednji put Edo je nastupio u pratnji benda, a ovaj put vratio se trojcu pa su mu Frenkie i DJ Soul po tko zna koji put pravili društvo na pozornici.

Maajka i Frenkie izveli su cijeli novi album: "Paniku", "Džigera beat", "Soma tebi, soma njemu", "RaTaTa/Moj DJ" i "Facebook". Repali su i Edine starije stvari poput: "Prikaze", "Bomba" ili "No sikiriki". Na sceni im se pridružio i Kandžija, poseban gost na koncertu, ali i na albumu u pjesmi "Drukčiji" gdje mu društvo pravi još i Marchello.

Užarena atmosfera, ručnici natopljeni znojem u backstageu i ruke publike u zraku dokazuju žestinu koncerta i da ga se nije trebalo propustiti. Upravo vas takva amosfera očekuje na svim sljedećim "štrajkaškim" koncertima Ede, Frenkija i DJ Soula.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.