Tajči u Zagrebu snima novi album: Nove pjesme podsjećat će na "staru" Tajči?



NEKAD jedna od najvećih pjevačkih zvijezda s prostora Jugoslavije, Tatjana Matejaš Tajči, proteklih je dana ponovno boravila u Zagrebu. Putem Facebooka je s obožavateljima dijelila svoje oduševljenje snijegom koji je zabijelio grad, a između ostalog je s majkom i prijateljicom uživala i u koncertu Jacquesa Houdeka u zagrebačkom HNK. No, u Lijepoj našoj navodno nije bila samo kako bi se družila s obitelji i prijateljima, već i poslovno. Kako doznajemo od izvora bliskih pjevačici - Tajči u Zagrebu snima novi album!

Što nakon 20 godina možemo očekivati od Tajči tek ćemo vidjeti, jer još nije poznato s kim surađuje na novim materijalima. Novi album, kojeg Tajči na relaciji Cincinnati-Zagreb priprema marljivo i s velikim entuzijazmom, sadržavat će desetak potpuno novih pjesama, a izaći će uoči njene velike turneje, koja se trebala održati u jesen prošle godine, ali je odgođena za ovu godinu.

Tajčin menadžerski tim kratko najavljuje da će svi biti ugodno iznenađeni Tajčinim novim zvukom te da neće nedostajati veselja, plesa i pamtljivih zaraznih melodija koje će jako podsjetiti na Tajči od prije 20 godina, ali je i predstaviti kao izgrađenu umjetnicu nakon mnogo godina školovanja i usavršavanja u inozemstvu.

Od obožavatelja dobila posebno izrađeno licitarsko srce

Posjet svom rodnom gradu Tajči je iskoristila i za nezaboravan susret s jednim od svojih najvećih obožavatelja, koji je taj susret čekao dugi niz godina. Tomislav Sentivanac, tako će proteklu subotu pamtiti po susretu sa svojom omiljenom pjevačkom zvijezdom čiji glazbeni put prati od samih početaka. Za ovu priliku Tomislav je došao vlakom iz Osijeka te pjevačici poklonio posebno izrađeno licitarsko srce s posvetom Tajči. Isto tako, simpatičnoj Tajči poklonio je i nekoliko njenih starih glazbenih uradaka koji su iznenadili čak i njezin menadžerski tim. Svi prikupljeni materijali bit će detaljno obrađeni i prikazani javnosti na velikoj izložbi koja će se organizirati uoči velikih koncerata najesen.

Kao što je Tajči napisala i na svojoj službenoj Facebook stranici, ovaj ju je susret jako dirnuo i upravo ovakve emocije i istinski obožavatelji potaknuli su je da svojoj vjernoj publici priredi glazbene doživljaje za pamćenje, uz svoje najveće hitove s početka devedesetih i nove koje je ovih dana snimala u svom rodnom gradu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.